Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καραϊβάζ: «Τσακίζει» κόκαλα η ανακοίνωση του Star για τον θάνατο του

«Αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του» - Το «αντίο» των συναδέλφων του

9 Απριλίου 2021 21:58
Γιώργος Καραϊβάζ: «Τσακίζει» κόκαλα η ανακοίνωση του Star για τον θάνατο του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανακοίνωση εξέδωσε το Star για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο αστυνομικός συντάκτης τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στον σταθμό και συνεργαζόταν με την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Η ανακοίνωση του Star για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβαζ

«Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας. Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος.

Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Μαρτυρία-σοκ για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ: «Είδα τους δράστες να του ρίχνουν τη χαριστική βολή στο κεφάλι!» (Video)

Δολοφονία Γιώργου Καραϊβαζ: Σοκάρει η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα στην κάμερα του MEGA που όπως υποστήριξε είδες τους δράστες να του ρίχνουν την χαριστική βολή, πυροβολώντας τον στο κεφάλι. Για να είναι σίγουροι ότι θα εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου του. Επίσης, δείτε μια φωτογραφία-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεσή του.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν στο σκουτεράκι – σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες – και τράπηκαν σε φυγή. Έως τώρα δεν έχει εντοπιστεί το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δύο άνδρες. Δεν αποκλείεται να το έχουν εγκαταλείψει σε κάποιο σημείο για να συνεχίσουν την διαφυγή τους.

Σε μικρή απόσταση από το σημείο εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ υπήρχαν τρεις υπάλληλοι του δήμου Αλίμου που κλάδευαν κάποια λουλούδια. Μόλις ολοκληρώθηκε η δουλειά τους, εμφανίστηκαν οι δύο δολοφόνοι. Οι μαρτυρίες και οι καταθέσεις τους είναι πολύ σημαντικές.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Ωστόσο αξίζει να αναφέρουν ότι στο σημείο ήταν ανώτατος αξιωματικός που υπηρετεί στο τμήμα εκβιαστών. Είναι σημαντική η παρουσία του εδώ γιατί δίνει μια διάσταση για το που προσανατολίζονται οι αρχές.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share