Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Μητριά βασάνισε μέχρι θανάτου 9χρονο αγόρι (photo-video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

4 Απριλίου 2021 20:28
Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Μητριά βασάνισε μέχρι θανάτου 9χρονο αγόρι (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στις ΗΠΑ, όπου μητριά βασάνισε μέχρι θανάτου 9χρονο αγόρι. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα από τη Ρωσία βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου ένας άντρας φέρεται να αποκεφάλισε τη 33χρονη σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, το παιδί ήταν γεμάτο μελανιές και καλυμμένο με εμετό. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρήκαν το αγόρι υποσιτισμένο και με εμετό να βγαίνει από το στόμα του. Αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του στην παιδιατρική ΜΕΘ στο Ιατρικό Κέντρο του Αγίου Λουκά, αναφέρει η Daily Mail.

Η μητριά του, η 27χρονη Μονίκ Οσούνα, κατηγορήθηκε για δολοφονία. Ο πατέρας του αγοριού, Ερικ Οσούνα, 29 ετών, κατηγορήθηκε για κακομεταχείριση παιδιού και καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων.

Η 27χρονη, η οποία είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, φέρεται να βασάνιζε τον Emrik κλειδώνοντάς τον σε ντουλάπα το βράδυ και τον υπέβαλε σε έντονη σωματική άσκηση ως τιμωρία.

Ο πατέρας είπε στους δικηγόρους ότι ο εννιάχρονος έτρωγε μόνο ρύζι και νερό τις εβδομάδες πριν πεθάνει. «Σε συνδυασμό με αυτή τη σωματική κακοποίηση, η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι βασικά βασάνιζε το παιδί, κλείδοντάς τον σε μια μικρή ντουλάπα το βράδυ για να κοιμηθεί, παρακρατώντας φαγητό, κάνοντάς τον να κάνει σωματικές σκληρές τιμωρίες ενώ εκείνη εργαζόταν », δήλωσε η εισαγγελέας Tamara Kelly.

Φρικιαστικό έγκλημα: Άνδρας στραγγάλισε, σκότωσε και τεμάχισε την 49χρονη σύζυγό του

Φρικιαστικό έγκλημα: Σοκ προκάλεσε στη Βρετανία η είδηση της δολοφονίας μιας 49χρονης από το σύζυγό της, ο οποίος αφού τη στραγγάλισε στη συνέχεια την τεμάχισε και τοποθέτησε τα κομμάτια της σε σάκους απορριμμάτων. Επίσης, φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν πατέρα να σκοτώνει το ίδιο του το παιδί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Ο Τόμας Μακάν τσακώθηκε με τη σύζυγό του, Ιβόν, επειδή εκείνη έβγαλε από την κατάψυξη τα πατατάκια που φύλαγε εκείνος. Ο καυγάς έφερε την άγρια δολοφονία της Ιβόν, με την οποία ο Τόμας είχε αποκτήσει μάλιστα παιδιά και εγγόνια.

Μετά το άγριο έγκλημα, ο Μακάν πήρε τις σακούλες απορριμμάτων και τις άφησε σε διάφορα σημεία του Στόκπορτ. Μια όμως από τις σακούλες τις φρίκης εντόπισε ένας άνδρας ο οποίος είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Αφού όμως δολοφόνησε τη σύζυγό του, ο Μακάν πήρε το κινητό τηλέφωνο της Ιβόν και έστειλε SMS στα μέλη της οικογένειάς γράφοντας πως φεύγει από την περιοχή.

Άνδρας στραγγάλισε, σκότωσε και τεμάχισε την 49χρονη σύζυγό του

Εκτός από τις σακούλες, αυτό που πρόδωσε τον Τόμας είναι πως το τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού μπάρμπεκιου, κάτι που προκάλεσε τις υποψίες. Ο Μακάν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share