Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 5χρονο παιδί του!

Σοκάρει η ομολογία του: «Είναι νεκρός... στο σαλόνι»

29 Μαρτίου 2021 17:47
Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Πατέρας σκότωσε τον 5χρονο παιδί του!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν πατέρα να σκοτώνει το ίδιο του το παιδί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε και στο νοσοκομείο της πόλης Φατέζ της Ρωσίας, καθώς ένας 30χρονος γιατρός βίασε και στη συνέχεια στραγγάλισε μια 21χρονη νοσοκόμα.

Μάλιστα τη σοκαριστική ομολογία άκουσε ο τηλεφωνητής της αμέσου δράσεως την οποία κάλεσε ο 31χρονος άνδρας. «Μόλις σκότωσα το παιδί μου» είπε ο 31χρονος στον αστυνομικό προσθέτοντας στη συνέχεια «ακούω φωνές».

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι στην πόλη Πάρμα του Οχάιο των ΗΠΑ το οποίο τους υπέδειξε ο 31χρονος πατέρας βρήκαν το άψυχο κορμί του 5χρονου αγοριού.

«Είναι νεκρός… στο σαλόνι» συνέχισε ο 31χρονος στην σοκαριστική κλήση ο οποίος στην ερώτηση γιατί σκότωσε το παιδί του απάντησε «δεν ξέρω».

Σύμφωνα με τον θείο του 5χρονου, ο 31χρονος είχε προσφάτως πάρει εξιτήριο από ένα κέντρο ελέγχου της συμπεριφοράς και είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή που του είχε συσταθεί.

Πατέρας σκότωσε τον 5χρονο παιδί του!

Ο 31χρονος είχε περάσει αρκετό διάστημα σε κλινικές και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αλλά και εξάρτηση από φάρμακα.

Ο άτυχος 5χρονος ζούσε με τον παππού και τη γιαγιά καθώς και στο παρελθόν είχαν καταγραφεί περιστατικά αμέλειας με δράστη τον 31χρονο πατέρα του.

Σύμφωνα με το cleveland19.com τον Ιούλιο του 2017 o 31χρονος και το τότε μόλις ενός έτους αγόρι είχαν βρεθεί να περπατάνε γυμνοί σε έναν δρόμο.

Φρικιαστικό έγκλημα: 28χρονη έσφαξε και διαμέλισε την έγκυο φίλη της!

Φρικιαστικό έγκλημα: Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 28χρονης εγκύου από τη φίλη της, η οποία αφού την έσφαξε της πήρε το μωρό που κυοφορούσε από την κοιλιά επειδή έλεγε ψέματα πως ήταν και εκείνη έγκυος! Επίσης, ένα μακάβριο έγκλημα διαπράχθηκε στη Ρωσία, όπου 39χρονη σκότωσε, τεμάχισε τον εραστή της και αποθήκευσε τα μέλη του σε ένα ψυγείο!

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην Κολομβία με την Mariluz Mosquera να συλλαμβάνεται από την αστυνομία μετά από αναζήτηση 9 μηνών. Θύμα της, η 28χρονη Yulexis Valecillos, η οποία κυοφορούσε το τρίτο της παιδί.

Η Mosquera κάλεσε την Valecillos στο σπίτι της για να της δώσει κάποια ρούχα, για τα παιδιά της. Εκεί όμως της έστησε καρτέρι θανάτου, καθώς τη δολοφόνησε και στη συνέχεια της άνοιξε την κοιλιά για να της πάρει το μωρό.

Η Mosquera έλεγε ψέματα στην οικογένεια του συζύγου της, ο οποίος πέθανε, πως κυοφορούσε το παιδί του ώστε να τους παίρνει χρήματα.

 28χρονη έσφαξε και διαμέλισε την έγκυο φίλη της

Μάλιστα, η σορός της άτυχης 28χρονης δεν είχε ανακαλυφθεί μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, μέσα σε σακούλες σκουπιδιών κοντά σε μια λίμνη.

Η Mosquera τον Σεπτέμβριο είχε παρουσιαστεί σε νοσοκομείο κρατώντας το βρέφος που είχε κλέψει στην αγκαλιά, ωστόσο οι γιατροί με έκπληξη διαπίστωσαν πως ουδέποτε είχε γεννήσει καθώς δεν είχε κανένα σημάδι τοκετού.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share