Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Άνδρας στραγγάλισε, σκότωσε και τεμάχισε την 49χρονη σύζυγό του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

30 Μαρτίου 2021 11:09
Φρικιαστικό έγκλημα: Άνδρας στραγγάλισε, σκότωσε και τεμάχισε την 49χρονη σύζυγό του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Σοκ προκάλεσε στη Βρετανία η είδηση της δολοφονίας μιας 49χρονης από το σύζυγό της, ο οποίος αφού τη στραγγάλισε στη συνέχεια την τεμάχισε και τοποθέτησε τα κομμάτια της σε σάκους απορριμμάτων. Επίσης, φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες ενός εγκλήματος στο Οχάιο των ΗΠΑ με έναν πατέρα να σκοτώνει το ίδιο του το παιδί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ.

Ο Τόμας Μακάν τσακώθηκε με τη σύζυγό του, Ιβόν, επειδή εκείνη έβγαλε από την κατάψυξη τα πατατάκια που φύλαγε εκείνος. Ο καυγάς έφερε την άγρια δολοφονία της Ιβόν, με την οποία ο Τόμας είχε αποκτήσει μάλιστα παιδιά και εγγόνια.

Μετά το άγριο έγκλημα, ο Μακάν πήρε τις σακούλες απορριμμάτων και τις άφησε σε διάφορα σημεία του Στόκπορτ. Μια όμως από τις σακούλες τις φρίκης εντόπισε ένας άνδρας ο οποίος είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα.

Αφού όμως δολοφόνησε τη σύζυγό του, ο Μακάν πήρε το κινητό τηλέφωνο της Ιβόν και έστειλε SMS στα μέλη της οικογένειάς γράφοντας πως φεύγει από την περιοχή.

Άνδρας στραγγάλισε, σκότωσε και τεμάχισε την 49χρονη σύζυγό του

Εκτός από τις σακούλες, αυτό που πρόδωσε τον Τόμας είναι πως το τηλέφωνο της άτυχης γυναίκας χτύπησε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού μπάρμπεκιου, κάτι που προκάλεσε τις υποψίες. Ο Μακάν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Φρικιαστικό έγκλημα στη Ρωσία: 30χρονος γιατρός βίασε και στραγγάλισε 21χρονη νοσοκόμα!

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στο νοσοκομείο της πόλης Φατέζ της Ρωσίας, καθώς ένας 30χρονος γιατρός βίασε και στη συνέχεια στραγγάλισε μια 21χρονη νοσοκόμα. Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μιας 28χρονης εγκύου από τη φίλη της, η οποία αφού την έσφαξε της πήρε το μωρό που κυοφορούσε από την κοιλιά επειδή έλεγε ψέματα πως ήταν και εκείνη έγκυος!

Ο Αντρέι Σουράγκιν συνελήφθη από τις Αρχές για τη δολοφονία της 21χρονης, Ιρίνα Ζουκ, ωστόσο ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως δεν θυμάται το παραμικρό καθώς ήταν μεθυσμένος από ένα πάρτι που έκαναν οι γιατροί του νοσοκομείου.

Μάρτυρες αναφέρουν πως ο γιατρός ήταν όντως μεθυσμένος ενώ εδώ και αρκετό καιρό ενοχλούσε τη νεαρή, η οποία δεν ενέδιδε στις ορέξεις του. Να σημειωθεί πως ο Σουράγκιν είναι παντρεμένος.

 30χρονος γιατρός βίασε και στραγγάλισε 21χρονη νοσοκόμα

Αμφότεροι εργάζονταν στην «κόκκινη» ζώνη του νοσοκομείου, δηλαδή στις πτέρυγες για ασθενείς με κορωνοϊό.

«Είναι μια τρομακτική ιστορία. Μας είπαν πως της είχε σπάσει τα πλευρά και πως είχε και άλλους τραυματισμούς. Την κακοποίησε σεξουαλικά», ανέφερε άνθρωπος της οικογένειας της άτυχης Ιρίνα.

Να σημειωθεί πως ο Σουράγκιν κρατείται και μέσα στις επόμενες ημέρες θα δικαστεί με την ποινή των ισόβιων να είναι η πλέον πιθανή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share