Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα: Πατέρας σκότωσε την 2χρονη κόρη του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

21 Φεβρουαρίου 2021 16:51
Φρικτό έγκλημα: Πατέρας σκότωσε την 2χρονη κόρη του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικτό έγκλημα: Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη στην Χαβάη, όπου ένας 48χρονος πατέρας δεν δίστασε να χτυπήσει μέχρι θανάτου την μόλις 2 ετών κόρη του επειδή έκλαιγε! Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στην Τουρκία, η δολοφονία μιας εγκύου από τον σύζυγό της.

Δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας ο Τράβις Ροντρίγκεζ, ο οποίος χτυπούσε την κόρη του, Κιτάνα, μέχρι το παιδί να πέσει αναίσθητο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε προσπαθήσει να του δώσει να του δώσει και ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής Aiea, ο Ροντρίγκεζ ομολόγησε τη δολοφονία της Κιτάνα, με το παιδί να είναι εξαφανισμένο από τις 31 Ιανουαρίου, ημέρα που η μητέρα της την είχε αφήσει στον Ροντρίγκεζ.

Πατέρας σκότωσε την 2χρονη κόρη του

Μαζί με τον Ροντρίγκεζ συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος επίσης έχει ομολογήσει, για συνέργεια σε φόνο. Στα ίχνη των δραστών οδήγησε η μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς πως είδε τον Ροντρίγκεζ να χαστουκίζει την Κιτάνα.

Φρικιαστικό έγκλημα: 16χρονη βοήθησε τον πατριό της να σκοτώσει τη μητέρα και την 9χρονη αδερφή της

Φρικιαστικό έγκλημα: Ένα 16χρονο κορίτσι συνελήφθη στη Βραζιλία επειδή «βοήθησε τον θετό της πατέρα να δολοφονήσει τη μητέρα και την 9χρονη αδελφή της». Επίσης, σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η ομολογία μιας 21χρονης μητέρας ότι σκότωσε το μόλις 8 μηνών μωρό της.

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη της χώρας. Ο 34χρονος Fabricio Arena είναι στα χέρια της αστυνομίας από τη Δευτέρα. Κατηγορείται για τον φόνο της συζύγου του Cristiane Arena και της 9χρονης κόρης της, Karoline Guimarães.

Μόνο που η αστυνομία συνέλαβε τώρα και τη 16χρονη κόρη της 34χρονης γυναίκας, κατηγορώντας τη ως συνεργό στους φόνους του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου 2020.

Ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος του Σάο Πάολο, Claudio Anunciato, δήλωσε πως ήταν η έφηβη αυτή που βοήθησε την αστυνομία να βρει τις σορούς των δύο γυναικών, που ήταν θαμμένες στο σπίτι, κάτω από ένα τσιμεντένιο δάπεδο δίπλα στην πισίνα.

Ο αξιωματικός δήλωσε επίσης πως η «αποστροφή» που ένιωθε η 16χρονη για τη μητέρα της, αλλά και το γεγονός ότι είχε ερωτευτεί τον θετό της πατέρα, ήταν αυτά που τη μετέτρεψαν σε συνεργό στους ανατριχιαστικούς φόνους. «Ερωτεύτηκε τον τύπο και συμφώνησαν να σκοτώσουν τη μάνα».

Εκείνος ομολόγησε την ενοχή του, η μικρή συνεχίζει ωστόσο να διατείνεται πως είναι αθώα. Ο θετός πατέρας είπε μάλιστα πως είχαν ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την έφηβη από το 2019, όταν έκλεισε τα 15 της.

Ο Arena σκότωσε τη γυναίκα του τον Νοέμβριο του 2020, πάνω σε έναν καυγά. Έναν μήνα μετά στραγγάλισε και τη θετή του κόρη Karoline, γιατί όπως δήλωσε στην αστυνομία το παιδί ζητούσε συνεχώς τη μαμά του.

Η 16χρονη είπε απλώς στις Αρχές ότι μισούσε τη μαμά της, αρνείται πάντως ότι βοήθησε στον φόνο της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share