Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 21χρονη μητέρα έπνιξε το 8 μηνών μωρό της!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

5 Φεβρουαρίου 2021 14:28
Φρικιαστικό έγκλημα: 21χρονη μητέρα έπνιξε το 8 μηνών μωρό της!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα: Σάλο έχει προκαλέσει στη Βρετανία η ομολογία μιας 21χρονης μητέρας ότι σκότωσε το μόλις 8 μηνών μωρό της. Η Caitlin Jones είχε κατηγορηθεί από την πρώτη στιγμή για τον θάνατο του βρέφους το 2018.

Η 21χρονη μητέρα δήλωσε ένοχη για ανθρωποκτονία στο δικαστήριο που εκδίκασε την υπόθεση ομολογώντας ότι σκότωσε το 8 μηνών παιδί προκαλώντας του ασφυξία.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2018 όταν η αστυνομία δέχθηκε μια κλήση από διασώστες που είχαν παραλάβει ένα παιδί χωρίς τις αισθήσεις του από σπίτι στο Μπλάκπουλ της Βρετανίας.

Mητέρα έπνιξε το 8 μηνών μωρό της

Το βρέφος αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι για να το κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή αιτία θανάτου του βρέφους ήταν η ασφυξία. Η δίκη της 21χρονης έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο.

Επίσης, μια 30χρονη γυναίκα από το Μαρόκο σκότωσε τον εραστή της, όταν ανακάλυψε ότι σχεδίαζε να παντρευτεί κάποια άλλη γυναίκα, και μάλιστα έκοψε τα γεννητικά του όργανα, τα μαγείρεψε και τα προσέφερε σε εργάτες που δούλευαν κοντά στο σπίτι της, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Φρικιαστικό έγκλημα: 20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε

Ανατριχιαστικό έγκλημα έγινε στην Σκωτία, όπου ένας 20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε. Ο Ewan Fulton μετά από όσα αδιανόητα έκανε στην Mhari O'Neill, δεν δίστασε να την βάλει στο αυτοκίνητό του και να την εγκαταλείψει σε έναν επαρχιακό δρόμο του Εδιμβούργου.

Πριν όμως πετάξει το πτώμα της 15χρονης, της έκλεψε το πάσο του λεωφορείου, θέλοντας να το κρατήσει ως... σουβενίρ. Ήταν και η μοιραία κίνησή του καθώς το πάσο βρέθηκε στο διαμέρισμά του και συνελήφθη.

20χρονος μέθυσε 15χρονη, τη βίασε και τη στραγγάλισε

Το σοκαριστικό έγκλημα συνέβη τον Δεκέμβριο του 2018 όμως ήρθε ξανά στην επικαιρότητα καθώς ο 20χρονος θα περάσει την πόρτα των δικαστηρίων αντιμετωπίζοντας κάθειρξη μεγαλύτερη των 20 ετών. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία όπου ένας 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά στους τρομαγμένους περαστικούς.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share