Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία: 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του!

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

29 Ιανουαρίου 2021 16:27
Φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία: 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ουκρανία όπου ένας 30χρονος κυκλοφορούσε γυμνός στους δρόμους με το κομμένο κεφάλι του πατέρα του και με αυτό χτυπούσε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, μπροστά στους τρομαγμένους περαστικούς. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε και στην Βραζιλία με 41χρονο να πυροβολεί 14 φορές την 35χρονη γυναίκα του μπροστά στην 6χρονη κόρη τους!

«Ένας γυμνός άνδρας, γεμάτος αίματα και τυλιγμένος σε έντερα, κρατούσε το κεφάλι ενός άνδρα. Βγήκε από μπροστά, κάθισε σε ένα παγκάκι και άναψε ένα τσιγάρο», δήλωσε ένας γείτονας στην Οδησσό στα τοπικά ΜΜΕ, ανέφερε η εφημερίδα Sun.

Οι συγκλονισμένοι κάτοικοι κάλεσαν την αστυνομία, η οποία έσπευσε στη σκηνή και βρήκε τον 30χρονο Ντμίτρι Πονομαρένκο γυμνό. Κρατώντας το κεφάλι του πατέρα του, ο Ponomarenko δήλωσε στους αστυνομικούς ότι «είναι θεός που δεν λατρεύεται», ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ.

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ουκρανία

Η αστυνομία βρήκε το ακέφαλο πτώμα του 53χρονου Igor Ponomarenko σε ένα κρεβάτι στο διαμέρισμα. Στην κουζίνα, ανακάλυψαν το τεμαχισμένο σώμα του φίλου της οικογένειας, Aleksandr Demchenko, 32 ετών, ανέφερε η Sun. Ο 30χρονος είπε ότι τους σκότωσε γιατί έτσι έπρεπε. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για την διπλή δολοφονία.

Φρίκη στη Βραζιλία: 30χρονη μητέρα έβγαλε τα μάτια και έκοψε τη γλώσσα της 5χρονης κόρης της (photo)

Φρίκη στη Βραζιλία: Μια 30χρονη μητέρα έβγαλε τα μάτια, έκοψε τμήμα της γλώσσας της 5χρονης κόρης της και προσπάθησε να τη φάει, πιστεύοντας πως η μικρή είχε καταληφθεί από δαιμονικό πνεύμα. Επίσης, σοκάρει η ιστορία με το σπίτι-κολαστήριο στην Ουκρανία όπου μία μητέρα τάιζε το 2χρονο και 4χρονο παιδί της με αδέσποτα σκυλιά και τις κατσαρίδες να πέφτουν από το ταβάνι.

Η Josimare Gomes συνελήφθη την Κυριακή στο σπίτι της στα βόρεια της χώρας και ομολόγησε τον φόνο της κόρης της, Brenda da Silva.

Η μικρή βρέθηκε χωρίς μάτια και με ένα τμήμα της γλώσσας της να λείπει. Το είχε μασήσει η μαμά της, αλλά δεν μπόρεσε να το καταπιεί.

Είπε στους αστυνομικούς ότι η κόρη ήταν δαιμονισμένη. Το τηλεφώνημα στις αρχές έκανε ο πατέρας της 30χρονης, Marinho da Silva, ο οποίος δήλωσε ότι η κόρη του είχε κλειστεί με την εγγονή του στο μπάνιο για μισή ώρα και δεν άνοιγε την πόρτα.

Η οικογένεια ανησύχησε όταν είδε αίμα και νερά να βγαίνουν από το μπάνιο. Ο παππούς έσπασε την πόρτα και βρήκε την κόρη του μέσα στα αίματα και με ένα ψαλίδι στα χέρια.

Εκεί τη βρήκαν οι αστυνομικοί, πάνω από τη σορό της 5χρονης να λέει προσευχές και να κρατά θρησκευτικά σύμβολα.

Η Gomes δεν μπορούσε να μιλήσει και ήταν σε εμφανή σύγχυση, δίνοντας την κατάθεσή της σε διάφορες γλώσσες. Έλεγε πως η κόρη της ήταν ζωντανή, είχε σκοτώσει τον δαίμονα, όχι το παιδί της.

Η μητέρα ήταν γνωστό ότι έπασχε από ψυχική πάθηση και οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ψυχωσικό επεισόδιο

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share