Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και έκαψε το πτώμα της

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

21 Ιανουαρίου 2021 12:12
Φρικιαστικό έγκλημα: 35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και έκαψε το πτώμα της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στην Βραζιλία όπου ένας 35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και έκαψε το πτώμα της! Επίσης, δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το μέγεθος της κτηνωδίας ενός 37χρονου, ο οποίος διατηρούσε σχέση με μια 17χρονη, την οποία αφού αποκεφάλισε στη συνέχεια πέταξε το κεφάλι της στην αυλή της μητέρας της!

Όπως ανακάλυψαν οι αστυνομικοί ο 35χρονος προσπάθησε, μάλιστα, να κρύψει τα ίχνη του υποστηρίζοντας αρχικά ότι η φίλη του έπεσε θύμα απαγωγής. Ο Wando Cordeiro Vasconcelos ομολόγησε το άγριο έγκλημα μια ημέρα μετά τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας που ήταν έγκυος.

Στους εμβρόντητους αστυνομικούς ο 35χρονος αποκάλυψε ότι είχε πετάξει το πτώμα της φίλης του, Maria Efigenia Soares, σε δάσος. Η άτυχη κοπέλα, η οποία ήταν φοιτήτρια φυσιοθεραπείας, εξαφανίστηκε όταν πήγε στο σούπερ μάρκετ.

35χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του

Η μητέρα της, η οποία δεν γνώριζε τη σχέση της κόρης της, ήταν η πρώτη που έδειξε ως δράστη τον 35χρονο λέγοντας ότι δεν ήθελε το παιδί.

Σύμφωνα με την ίδια ο 35χρονος έφτασε στο σημείο να στείλει και μήνυμα στον πατέρα της κοπέλας λέγοντας του ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής όταν αυτός άρχισε να ανησυχεί για το παιδί του.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν, μάλιστα, ότι ο 35χρονος δολοφόνος προσπάθησε να πάρει και χρήματα από την οικογένεια του θύματός του.

Άγριο έγκλημα: 42χρονη μητέρα έσφαξε τα 3 παιδιά της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε (Video)

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Μελβούρνη, όπου μια μητέρα δολοφόνησε τα 3 της παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Αγγλία με ένα 31χρονο να «λιώνει» το κρανίο ενός μόλις 12 εβδομάδων μωρού!

Η Katie Perinovic, είχε μια φαινομενικά τέλεια ζωή. Οι γείτονές της ανέφεραν πως εκείνη και ο σύζυγός της, Tomislav, ζούσαν ευτυχισμένοι, έχοντας αποκτήσει και τρία παιδιά.

Το τι συνέβη το πρωί της 15ης Ιανουαρίου δεν το γνωρίζει κανείς. Ο Tomislav, είχε πάει στη δουλειά, με την Katie να μένει μόνη με την 7χρονη Claire, την 5χρονη Anna και τον 3χρονο Matthew.

Ώρες αργότερα, ο σοκαρισμένος Tomislav ειδοποίησε την αστυνομία. Η Katie και τα 3 παιδιά τους ήταν νεκροί. Μάλιστα, ακόμη και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από την αγριότητα, καθώς η 48χρονη είχε σφάξει τα παιδιά της, πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό την απίστευτη δολοφονία ερευνώνται καθώς δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη στην συμπεριφορά της Katie για τη φρίκη που θα ακολουθούσε.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share