Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 31χρονος «έλιωσε» το κρανίο 12 εβδομάδων μωρού (photo)

Ούρλιαζε από τον πόνο μέχρι το σημείο που θα έχασε τις αισθήσεις του!

15 Ιανουαρίου 2021 17:07
Φρικιαστικό έγκλημα: 31χρονος «έλιωσε» το κρανίο 12 εβδομάδων μωρού (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα στην Αγγλία με ένα 31χρονο να «λιώνει» το κρανίο ενός μόλις 12 εβδομάδων μωρού! Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Κέιν Μίτσελ σκότωσε τον μικρό Τέντι σε ένα διαμέρισμα στο οποίο ζούσε με τη μητέρα του παιδιού, Λούσι Σμιθ, στην Αγγλία το 2019. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έλαβε χώρα στο Σέφιλντ της Αγγλίας, όταν ένας νεαρός κρεοπώλης, βίασε και σκότωσε μια 21χρονη, με το πτώμα της να το πετάει στο ποτάμι.

Η 29χρονη Σμιθμ, που χαρακτήρισε το παιδί στη δίκη ως «ένα τέλειο μικρό μωρό», καταδικάστηκε για σκληρότητα απέναντι στο παιδί. Οι ποινές για το ζευγάρι αναμένεται να γίνουν γνωστές στις 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το BBC.

Ενώπιον του δικαστηρίου στο Κέιμπριτζ ειπώθηκε πως ο Μίτσελ δεν ήταν ο πατέρας του Τέντι, αλλά το ζευγάρι τον μεγάλωνε σαν να ήταν.

Ο εισαγγελέας Καρίμ Καλίλ ανέφερε πως ο Τέντι «δέχτηκε βίαιη επίθεση» στο διαμέρισμα την 1η Νοεμβρίου 2019 και πέθανε 10 ημέρες αργότερα. «Υπέστη θανατηφόρα τραύματα που προκλήθηκαν από βίαια χτυπήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, το παιδί ταρακουνήθηκε άγρια και το κεφάλι του χτυπήθηκε σε σκληρή επιφάνεια.

Ο Τέντι υπέστη κατάγματα στα πλευρά, είχε σπασμένο κρανίο και πέθανε από σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα. Τα τραύματα αυτά «ενδέχεται να έκαναν τον Τέντι να ουρλιάζει από τον πόνο… μέχρι το σημείο που θα έχασε τις αισθήσεις του», ειπώθηκε ενώπιον του δικαστηρίου.

Η μητέρα κατηγορήθηκε διότι «απέτυχε να αντιδράσει όταν ήταν ξεκάθαρο ότι ο Τέντι ήταν σοβαρά άρρωστος», είπε ο Καλίλ. Η Σμιθ έκανε 30 λεπτά να καλέσει ασθενοφόρο στο παιδί. Παράλληλα, κρίθηκε ένοχη διότι προκάλεσε ή επέτρεψε να υποστεί το παιδί σοβαρή βλάβη.

Φρικιαστικό έγκλημα: 16χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι το νεογέννητο μωράκι του και το έθαψε στο χιόνι

Φρικιαστικό έγκλημα στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ με 16χρονο να σκοτώνει το νεογέννητο μωράκι του και στη συνέχεια να το θάβει στο χιόνι! Επίσης, σε ένα έγκλημα που προκαλεί φρίκη προχώρησαν 10 νεαροί, οι οποίοι αφού βίασαν ομαδικά μια 36χρονη, την σκότωσαν από το ξύλο!

Όπως μετέδωσε η Sun, τo βρέφος που απέκτησε ο Logan T Kruckenberg-Anderson με την φίλη του γεννήθηκε στην μπανιέρα ενός σπιτιού στο Όλμπανι του Ουισκόνσιν στις 5 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο παππούς του νεογέννητου κοριτσιού ειδοποίησε τέσσερις ημέρες αργότερα, στις 9 Ιανουαρίου, την αστυνομία ότι η κόρη του είχε γεννήσει αλλά δεν είχε δει το μωρό αφού το πήρε ο πατέρας του.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν τον 16χρονο αυτός αρχικά υποστήριξε ότι έδωσε το βρέφος σε έναν φίλο του. Στις 10 Ιανουαρίου, όμως, οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του νεογέννητου.

Όπως προέκυψε ο 16χρονος συμφώνησε με τη φίλη του και μητέρα του βρέφους ότι δεν μπορούσαν να φροντίσουν το μωρό «και γι’ αυτό έπρεπε να κάνουν κάτι για να μην το έχουν στη ζωή τους».

16χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι το νεογέννητο μωράκι του και το σκότωσε

Ο 16χρονος, σύμφωνα με τη δικογραφία που επικαλείται η Sun, συζήτησαν διάφορες προοπτικές όπως να το αφήσουν σε πυροσβεστικό σταθμό ή σε κάποιο ίδρυμα.

Όταν ο 16χρονος έφυγε από το σπίτι η μητέρα του βρέφους πίστευε ότι θα τηρούσε τη συμφωνία που είχαν κάνει αλλά ο ανήλικος είχε άλλα σχέδια.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι ο 16χρονος παιδοκτόνος έβαλε το νεογέννητο σε μια τσάντα πλάτης, το πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές και στη συνέχεια το έθαψε κάτω από ένα δέντρο.

Σε βάρος του 16χρονου απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού και αναμένεται να δικαστεί ως ενήλικος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share