Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: 26χρονος κρεοπώλης βίασε και σκότωσε 21χρονη

Φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

14 Ιανουαρίου 2021 15:37
Άγριο έγκλημα: 26χρονος κρεοπώλης βίασε και σκότωσε 21χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα έλαβε χώρα στο Σέφιλντ της Αγγλίας, όταν ένας νεαρός κρεοπώλης, βίασε και σκότωσε μια 21χρονη, με το πτώμα της να το πετάει στο ποτάμι. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ με 16χρονο να σκοτώνει το νεογέννητο μωράκι του και στη συνέχεια να το θάβει στο χιόνι!

Ο Pawel Relowicz, 26 ετών, κατηγορήθηκε ότι έψαχνε αφορμές να γνωρίσει κάποια κοπέλα όταν έπεσε πάνω στην Libby Squire, 21, στο Hull.

Ήταν «μεθυσμένη», «πιθανώς υποθερμική» και «ταλαιπωρημένη», σε ένα δρόμο. Ο άνδρας την οδήγησε σε έναν απομακρυσμένο αγωνιστικό χώρο, πηγές είπαν στο Sheffield Crown Court.

Ο άνδρας αρνείται το βιασμό και τη δολοφονία της φοιτήτριας φιλοσοφίας αλλά και το ότι την έριξε στον ποταμό Hull.

Το σώμα της Squire βρέθηκε περίπου επτά εβδομάδες αργότερα αφού εντοπίστηκε από τον κυβερνήτη ενός αλιευτικού σκάφους.

Ο Richard Wright , ανοίγοντας την υπόθεση για τη δίωξη, είπε ότι η κυρία Squire είχε «εξαφανιστεί» την παγωμένη κρύα νύχτα της 31ης Ιανουαρίου 2019, αφού της αρνήθηκε να εισέλθει σε νυχτερινό κέντρο.

Είπε: «Ήταν μεθυσμένη, πιθανότατα υποθερμική και ήταν σε μεγάλο στρες αναφέρει η Daily Mail.

«Είχε χάσει τα κλειδιά του σπιτιού της, έκλαιγε, έπεσε επανειλημμένα στο πάτωμα καθώς προσπαθούσε να περπατήσει και ήταν εξαιρετικά ευάλωτη».

Στις 24 Οκτωβρίου, η αστυνομία του Χάμπερσάιντ ανακοίνωσε ότι κατηγόρησαν τον 25χρονο Ρέλοβιτς για τον βιασμό και την δολοφονία. Η δίκη συνεχίζεται.

Φρικτό έγκλημα: 10 άτομα βίασαν και σκότωσαν 36χρονη

Σε ένα έγκλημα που προκαλεί φρίκη προχώρησαν 10 νεαροί, οι οποίοι αφού βίασαν ομαδικά μια 36χρονη, την σκότωσαν από το ξύλο! Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας, που σημειώθηκε στη βόρεια Ιταλία με 32χρονο να σκοτώνει και μετά να βιάζει το πτώμα 42χρονης!

Το περιστατικό συνέβη στο Ουισκόνσιν των Ηνωμένων Πολιτειών με θύμα την 36χρονη Ee Lee, η οποία είχε την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο των σατανικών νεαρών. Μάλιστα, η γυναίκα περίμενε σε στάση λεωφορείου για να γυρίσει σπίτι της.

Οι αστυνομικοί βρήκαν την άτυχη γυναίκα σε άθλια κατάσταση, όπως αναφέρει ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WITI, κοντά σε ένα σιντριβάνι ενός πάρκου. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

10 άτομα βίασαν και σκότωσαν 36χρονη

Οι Αρχές δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν και τους 10 νεαρούς που βίασαν και δολοφόνησαν τη γυναίκα καθώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας τους οδήγησε στα ίχνη τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share