Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Χανιά: Σοκάρει η νεκροψία στο σώμα της 54χρονης - 14 μαχαιριές και η μοιραία στην καρωτίδα

Φρικιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας

19 Ιανουαρίου 2021 10:17
Έγκλημα στα Χανιά: Σοκάρει η νεκροψία στο σώμα της 54χρονης - 14 μαχαιριές και η μοιραία στην καρωτίδα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Χανιά: Σοκάρει η νεκροψία στο σώμα της 54χρονης καθώς έφερε 14 μαχαιριές με την μια εξ αυτών να είναι και η θανατηφόρα στην καρωτίδα! Παράλληλα, συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία σχετικά με την εξιχνίαση της δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας

Όλες προκλήθηκαν από μαχαίρι το οποίο κρατούσε ο δράστης που της κατάφερε τα δολοφονικά χτυπήματα. Ένα από αυτά, στην καρωτίδα, έμελε να είναι και το μοιραίο για τη γυναίκα, η οποία κατέληξε από τη μεγάλη απώλεια αίματος αναφέρει το flashnews.gr.

Σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής Χανίων, Σταμάτης Μπελιβάνης «η γυναίκα κατέληξε από ολιγενική καταπληξία. Έφερε 14 κακώσεις στο σώμα της από νύσσον τέμνον όργανο, από τις οποίες οι 8 ήταν τραύματα τομής και τα υπόλοιπα εκδορές. Τα τραύματα βρίσκονταν στο πρόσωπο στις τραχηλικές χώρες και μια κάκωση στην αριστερή μασχάλη».

Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητάει τον 47χρονο Νορβηγό ο οποίος θεωρείται ως ο βασικός ύποπτος. Εκτιμάται μάλιστα ότι δεν έχει φύγει εκτός Κρήτης και ότι η σύλληψη του είναι θέμα χρόνου η σύλληψη του.

Έγκλημα στα Χανιά

Πρώτη είδηση στα Νορβηγικά Μέσα Ενημέρωσης η δολοφονία στα Μεσκλά

Πρώτη είδηση στα Νορβηγικά Μέσα Ενημέρωσης αποτελεί η εμπλοκή του 47χρονου στην άγρια δολοφονία.

Τόσο η καθημερινή εφημερίδα Dagbladet, όσο και το νορβηγικό κανάλι Τv2 αναφέρθηκαν στην υπόθεση, χωρίς όμως να μπουν σε λεπτομέρειες αναφέρει το cretapost.gr. Επισημαίνουν κυρίως ότι ο Νορβηγός πολίτης κατηγορείται για τη δολοφονία της 54χρονης.

Όπως αναφέρουν νορβηγικά ΜΜΕ, οι αρχές της χώρας είναι ήδη ενημερωμένες για την υπόθεση, με τον άνδρα να καταζητείται στη γειτονική Εσθονία.

«Ήθελαν να ανοίξουν μεζεδοπωλείο στα Μεσκλά»

«Ανακάλυψαν μία γυναίκα νεκρή, δολοφονημένη. Δεν γνωρίζουμε ποιος τη σκότωσε. Το πιο πιθανό είναι ο σύντροφός της από ό,τι φαίνεται, ένας Νορβηγός ο οποίος αναζητείται. Η γυναίκα ήταν γύρω στα 54-55, αυτός ήταν γύρω στα 47», ανέφερε στο Mega, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στα Μεσκλά Χανίων, Στρατής Μπριτζολάκης.

«Έμεναν λίγο καιρό στο χωριό, τους γνωρίζαμε λίγο. Αλλά φαίνονταν πολύ καλοί. Η 55χρονη είχε τρία παιδιά από προηγούμενους γάμους. Σκέφτονταν να ανοίξουν επιχείρηση στο χωριό, ήθελαν να ανοίξουν ένα μεζεδοπωλείο. Στη γειτονιά αυτή μένουν κυρίως Άγγλοι. Οι περισσότεροι είναι μόνιμοι κάτοικοι. Το ζευγάρι αυτό νοίκιαζε εκεί. Εκ των υστέρων άκουσα ότι έπιναν και οι δύο, το ζευγάρι. Τα παιδιά, όπως διάβασα, είναι με τους πρώην συζύγους της γυναίκας, τα δύο στην Κρήτη, και το ένα στην Αθήνα», πρόσθεσε ο ίδιος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share