Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Έτσι σκότωσε ο πατέρας τον γιο!

Φρίκη και αποτροπιασμός!

28 Δεκεμβρίου 2020 12:32
Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! Έτσι σκότωσε ο πατέρας τον γιο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο: Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για το φονικό στο στη Θέρισσο στο Ηράκλειο, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Πρόκειται για τη δολοφονία ενός 26χρονου από τον πατέρα του και τον αδερφό το τα Χριστούγεννα. Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα της Κυριακής (28.12.2020). «Δυστυχώς ο 26χρονος έπαθε αιμορραγικό σοκ και εξέπνευσε», είχε αναφέρει ο διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Κ. Τερζάκης.

Πως ξέφυγε η κατάσταση

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων, τα μέλη της οικογένειας είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ οι καυγάδες μεταξύ τους είναι συχνοί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια, έξω από το σπίτι. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο 55χρονος πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, καταφέρνοντας του μαχαιριές στο σώμα.

Όπως αναφέρει τπ cretapost.gr, το ασθενοφόρο που κλήθηκε καθυστέρησε να φτάσει στο σημείο.

Αρνείται ότι μαχαίρωσε τον γιο

Υπενθυμίζεται πως ο 55χρονος πατροκτόνος αρνείται ότι μαχαίρωσε τον γιο του. Όταν ενημερώθηκε πώς πέθανε, αντέδρασε ήπια.

Μάλιστα η σύζυγος του 55χρονου, η οποία παρέδωσε το φονικό κουζινομάχαιρο, στηρίζει σύμφωνα με τις πληροφορίες τον 24χρονο γιό της και υποδεικνύει τον πατέρα ως τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 26χρονο θύμα ήταν γνωστό των αστυνομικών αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών αλλά και κλοπών.

Ο 55χρονος και ο 24χρονος γιος του πέρασαν την Κυριακή το κατώφλι του Εισαγγελέα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share