Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: Σατανικό ζευγάρι δολοφόνησε 4χρονο κορίτσι

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

24 Δεκεμβρίου 2020 19:19
Φρικιαστικό έγκλημα: Σατανικό ζευγάρι δολοφόνησε 4χρονο κορίτσι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ με σατανικό ζευγάρι να δολοφονεί ένα 4χρονο κορίτσι, οι οποίοι θέλησαν να του κάνουν εξορκισμό! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στο Λονδίνο καθώς μια 25χρονη μητέρα δολοφόνησε την 2χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Ethan Joel Mast, 35 ετών, και η Taylor Aumen, 21 ετών, συνελήφθησαν από τις Αρχές με την κατηγορία της δολοφονίας της 4χρονης κόρης του γείτονά τους, το όνομα της οποίας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το σατανικό ζευγάρι έπνιξε το κορίτσι σε μια παγωμένη λίμνη, ωστόσο άγνωστο παραμένει το πώς κατάφεραν να πάρουν το παιδί.

Στα ίχνη των δραστών, η αστυνομία έφτασε με την βοήθεια του πατέρα του παιδιού, ο οποίος είχε τυλίξει τη σορό του κοριτσιού σε μια κουβέρτα. Στο σώμα του παιδιού βρέθηκαν πληγές και χτυπήματα από ζώνη!

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη των δυο δραστών, οι οποίοι ομολόγησαν το έγκλημά τους τονίζοντας πως ήταν... μεθυσμένοι!

Άγριο έγκλημα: 31χρονος πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του μπροστά στην 3χρονη κόρη τους (Video)

Άγριο έγκλημα: Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, με 31χροονο πατέρα να σκοτώνει την έγκυο σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 3χρονης κόρης του. Πριν στρέψει τελικά το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει!

Οι συγγενείς της τραγικής γυναίκας ισχυρίζονται ότι ο στρατιωτικός έπασχε από μετατραυματικό στρες και είχε απειλήσει ξανά τη γυναίκα του στο παρελθόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού σταθμού WRAL. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο Καζακστάν με 42χρονο πατέρα να «συνθλίβει το κρανίο» του μόλις ενός έτους παιδιού του.

Η Sarah ήταν ακόμα ζωντανή όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχασε ωστόσο τη ζωή από τα τραύματά της.

Η 3 ετών κόρη, που ήταν παρούσα σε όλα αυτά, λαμβάνει πια ψυχολογική βοήθεια. Οι γείτονες ανέφεραν πως άκουσαν «κάπου 20 πυροβολισμούς» από «αυτόματο όπλο».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Fayetteville Observer, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πείσουν τον πατέρα να παραδοθεί, δεν τα κατάφεραν ωστόσο.

Η εφημερίδα ισχυρίζεται πως αντίστοιχο συμβάν ενδοοικογενειακής βίας είχε λάβει χώρα και το 2016, με απειλές για φόνο, δεν έγινε ωστόσο καταγγελία από τη Lewis.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share