Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: 58χρονος επιχειρηματίας σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία...

18 Δεκεμβρίου 2020 10:58
Σοκ: 58χρονος επιχειρηματίας σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία σημειώθηκε στη Γαλλία με έναν 58χρονο επιχειρηματία να σκοτώνει την γυναίκα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του. Ενώ, σε μία υπόθεση θρίλερ στη χώρα μας, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και βρέθηκε χθες νεκρός σε αρδευτικό κανάλι.

Ο ένοπλος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ ως ο 58χρονος διευθυντής μιας τοπικής εταιρείας, πήρε τη σύζυγό του όμηρο και οχυρώθηκε μέσα στην κοινή επιχείρησή τους, πυροβολώντας και τραυματίζοντας δύο άτομα ακόμα.

Η αστυνομία βρήκε αργότερα τα πτώματα του ύποπτου και της συζύγου του. Τα γαλλικά ΜΜΕ λένε ότι ο άνδρας και η σύζυγός του μπήκαν πρόσφατα σε διαδικασία διαζυγίου αφού εκείνος είχε προηγουμένως καταδικαστεί για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

Αυτοκτονία επιχειρηματία στον Βόλο: «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν...» - Η σοκαριστική ανάρτησή του πριν την μοιραία απόφαση

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου από την αυτοκτονία του 62χρονου επιχειρηματία που απαγχονίστηκε μέσα στο κατάστημά του στην οδό Κουμουνδούρου.

Ο αυτόχειρας φέρεται να μην είχε δώσει σημεία ζωής τουλάχιστον το τελευταίο 24ωρο, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία στους δικούς του. Στις 19.30 περίπου δικοί του άνθρωποι μετέβησαν στο καφέ όπου εντόπισαν τον επιχειρηματία νεκρό. Ο 64χρονος είχε δώσει τέλος στη ζωή του, δια απαγχονισμού από τη σκάλα που οδηγούσε στον πάνω όροφο του καφέ, όπου βρίσκονταν οι βοηθητικοί χώροι του μαγαζιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του volosday.gr ο Βολιώτης επιχειρηματίας φέρεται να έχει αφήσει σημείωμα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες στις 2 Δεκεμβρίου ο επιχειρηματίας είχε κάνει την τελευταία του ανάρτηση στο facebook στην οποία μεταξύ άλλων τόνιζε τα εξής: «Τελικά δεν ξέρω πόσοι θα επιβιώσουν μετά από τα τραγικά και ελλιπή μέτρα που παίρνουν με δικτατορικό τρόπο οι κυβερνώντες που αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα….. από τον μισθό τους, πόσες επιχειρήσεις θα αφανιστούν. Εκείνο που είναι επικίνδυνο θα το πω με τα λόγια του Αϊνστάιν: Ο κόσμος θα υποφέρει όχι από εκείνους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που τους βλέπουν και δεν μιλάνε !!!!!! Καληνύχτα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share