Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Πατέρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε το 4 μηνών παιδί του

Τρομακτικό περιστατικό

15 Δεκεμβρίου 2020 13:36
Άγριο έγκλημα: Πατέρας κατηγορείται ότι δολοφόνησε το 4 μηνών παιδί του

Ένα τρομακτικό έγκλημα έγινε στη Βρετανία όπου ένας πατέρας κατηγορείται για την δολοφονία του 4 μηνών παιδιού του. Παράλληλα πριν λίγες μέρες ένας 14χρονος δολοφόνησε τον 12χρονο φίλο του για το λόγο που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα ένας 28χρονος πατέρας κατηγορείται για τη δολοφονία της μικρής του κόρης στη Βρετανία. Το μόλις τεσσάρων μηνών παιδί εντοπίστηκε σοβαρά τραυματισμένο στο σπίτι της οικογένειας και αργότερα πέθανε στο νοσοκομείο.

Η Γουίλοου Λι βρέθηκε στο σπίτι της στο Λάνκασάιρ την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή μετά από 3 ημέρες. Η εξέταση των ιατροδικαστών δεν κατάφερε να δώσει σαφή απάντηση για την αιτία του θανάτου του μωρού και η έρευνα συνεχίζεται, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 28χρονος πατέρας Τζόρνταν Λι κατηγορήθηκε αρχικά για απόπειρα δολοφονίας αλλά η κατηγορία άλλαξε σε δολοφονία μετά τον θάνατο της Γουίλλου. Αναμένεται σήμερα να εμφανιστεί ενώπιων της δικαιοσύνης.

Φρίκη: Πατέρας βίασε και σκότωσε την 2χρονη κόρη του

Φρίκη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με έναν πατέρα να βιάζει και να σκοτώνει την 2χρονη κόρη του μέσα στο φορτηγό του. Επίσης, φρικτό θάνατο βρήκε στα χέρια του 18χρονου εραστή του ο 15χρονος Alex Rodda στην Αγγλία.

Ήταν Ιούλιος του 2002 όταν την είχε πάρει μαζί του για μια παράδοση σε αεροπορική βάση του Τέξας που θα συνέβαινε το μοιραίο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο πατέρας εξοργίστηκε με τη μικρή, γιατί το παιδί έπαιζε με το γιογιό μέσα στο φορτηγό. Της χτύπησε επανειλημμένα το κεφάλι στο παρμπρίζ και το ταμπλό.

Η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και έζησε για λίγο με μηχανική υποστήριξη, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή λίγο αργότερα. Ο Bourgeois είναι θανατοποινίτης από το 2004. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε επίσης πως κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του.

Θα εκτελεστεί με φονική ένεση στις Ομοσπονδιακές Φυλακές της Ιντιάνα. Η εκτέλεσή του είναι μάλιστα η δεύτερη που έχει προγραμματίσει η απερχόμενη κυβέρνηση κατά τις προσεχείς ημέρες.

Ο άλλος θανατοποινίτης είναι ο Brandon Bernard, ο οποίος απήγαγε και σκότωσε το 1999 δυο παιδιά από κατασκήνωση του Τέξας. Τρεις ακόμα εκτελέσεις είναι προγραμματισμένες να γίνουν πριν τις 20 Ιανουαρίου...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share