Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: 14χρονο αγόρι σκότωσε 12χρονο

Άγριο έγκλημα

14 Δεκεμβρίου 2020 12:28
Σοκ: 14χρονο αγόρι σκότωσε 12χρονο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα 14χρονο αγόρι κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 12χρονου που βρέθηκε νεκρός στο Λινκολνσάιρ στη Βρετανία, όπως μεταδίδει το BBC. Επίσης, ένας άνδρας ονόματι Μαρσέλο Αουγκούστο ντε Σόουζα Αραούχο κατηγορείται ότι σκότωσε την έγκυο σύζυγό του Φρανσίν Ρίγκο ντος Σάντος χτυπώντας τη στο κεφάλι και τραυματίζοντάς τη στο λαιμό ενώ έκαναν σeξ.

O Roberts Buncis εντοπίστηκε νεκρός το Σάββατο και, σύμφωνα με την αστυνομία, ο έφηβος που κατηγορείται – το όνομά του δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί λόγω της ηλικίας του, αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο αργότερα σήμερα.

Ένας 19χρονος που είχε συλληφθεί ως ύποπτος για τον φόνο παραμένει υπό κράτηση. «Είναι ένα συγκλονιστικό περιστατικό στο οποίο ένα αγόρι έχασε τη ζωή του», δήλωσε ο αστυνομικός Μάρτιν Πάρκερ.

Η αστυνομία πίστευε αρχικά ότι ο δράστης ήταν περίπου 30 ετών, ωστόσο αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για ένα αγόρι.

Άγριο έγκλημα: 32χρονος δολοφόνησε την 26χρονη σύντροφό του και βασάνισε μέχρι θανάτου τον 9χρονο αδερφό της

Η αστυνομία κυνηγά έναν 32χρονος επιχειρηματία που δολοφόνησε την 26χρονη φίλη του πριν στείλει την ομολογία του με ένα τρομακτικό βίντεο από τη σκηνή του εγκλήματος. Επίσης, σοκ προκαλεί η δολοφονία ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος μαζί με τον 31χρονο γιο του, τον πάτησε πάνω 4 φορές!

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος Akshin Guseinov, έβαλε το ματωμένο σώμα της 26χρονης Βικτόρια Μακάροβα, στο μπάνιο και στη συνέχεια πήγε στο πατρικό σπίτι της όπου βασάνισε και σκότωσε τον μικρότερο αδερφό της Ντμίτρι, 9 ετών.

Στέλνοντας το βίντεο σε διαδικτυακό κανάλι για εγκλήματα, ο 32χρονος είπε ότι πραγματοποίησε τις δολοφονίες αφού ανακάλυψε ότι η Μακάροβα φέρεται να είχε κάνει σεξ με άλλο άνδρα. Κάλεσε επίσης τον άλλο άνδρα, που ονομάζεται Yury, ο οποίος αργότερα είπε στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ότι δεν είχε ιδέα ότι ο 32χρονος έβγαινε κι εκείνος με τη Μακάροβα.

Τότε ο Guseinov, ο οποίος έχει πολλές επιχειρήσεις στον τομέα των κατασκευών και του τουρισμού, οδήγησε μέχρι την ακτή της Μαύρης Θάλασσας και εξαφανίστηκε. Μια τεράστια έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη και η ρωσική ερευνητική επιτροπή άνοιξε μια ποινική υπόθεση για διπλή δολοφονία «ιδιαίτερης σκληρότητας».

Η κοπέλα του Guseinov πέθανε από επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμά του στην πόλη Armavir, δήλωσε η επιτροπή.

Το τραυματισμένο πτώμα της βρέθηκε σε γεμάτο λουτρό ντυμένο μόνο με το μπλουζάκι. Ο αδελφός της «βασανίστηκε σκληρά» πριν σκοτωθεί στο σπίτι του στο χωριό Novoalekseevskaya, ενώ η 49χρονη μητέρα τους Lyubov Makarova ήταν μακριά, δήλωσε η αστυνομία.

Στο ψυχρό μήνυμά του είπε: «Πολλοί θα το συζητήσουν, θα μιλήσουν, θα με καταδικάσουν. Θέλω να πω στην αρχή – έχω σώας τας φρένας».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

«Στις 3 Δεκεμβρίου, μου εξομολογήθηκε την προδοσία της. Όχι μόνο προδοσία, αλλά και το γεγονός ότι από τον Αύγουστο έκανε σεξ με έναν άλλον άντρα. Το δικαιολογούσε με το γεγονός ότι δεν ζούμε ακόμα μαζί και ότι θεωρούσε τον εαυτό της ελεύθερο κορίτσι. Αλλά ήμασταν σε επαφή κάθε μέρα, συναντιόμασταν, κάνουμε σεξ. Της έδωσα χρήματα, της αγόρασα καινούργια πράγματα, την νοιαζόμουν. Δούλευα για το μέλλον μας. Την σκότωσα όχι λόγω της προδοσίας της. Την σκότωσα γιατί κατάλαβα ότι δεν υπήρχε τρόπος επιστροφής».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share