Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Πατέρας και γιος πάτησαν 4 φορές με το αμάξι τους 47χρονο

Φρίκη!

10 Δεκεμβρίου 2020 10:55
Άγριο έγκλημα: Πατέρας και γιος πάτησαν 4 φορές με το αμάξι τους 47χρονο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ προκαλεί η δολοφονία ενός 47χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος μαζί με τον 31χρονο γιο του, τον πάτησε πάνω 4 φορές! Επίσης, φρίκη στη Λουιζιάνα των ΗΠΑ με έναν πατέρα να βιάζει και να σκοτώνει την 2χρονη κόρη του μέσα στο φορτηγό του.

Το έγκλημα συνέβη στην Μεγάλη Βρετανία με τους Gary Terment, 57 ετών, και το γιο του Bobby, 31 ετών, να βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης την ισόβια κάθειρξη.

Οι δυο τους έγιναν αντιληπτοί όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο της δολοφονίας, το Iceland Park, και πήραν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Θύμα τους, ο 47χρονος John Alvers, με τον οποίο οι δυο δολοφόνοι είχαν οικονομικές διαφορές. Η δίκη πατέρα και γιου ξεκίνησε και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των βρετανικών tabloids πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τα ισόβια.

Φρίκη: 18χρονος σκότωσε τον 15χρονο εραστή του!

Φρικτό θάνατο βρήκε στα χέρια του 18χρονου εραστή του ο 15χρονος Alex Rodda στην Αγγλία. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο έφηβος οδηγήθηκε στο δάσος και δολοφονήθηκε καθώς ο Matthew Mason δεν ήθελε με τίποτα να αποκαλυφθεί η ομοφυλοφιλική σχέση τους. Επίσης, φρίκη προκαλεί η είδηση με θύμα μια 16χρονη, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια από τον ίδιο της τον 30χρονο θείο.

Μάλιστα πριν βάψει τα χέρια του με αίμα είχε πληρώσει το θύμα με 2.000 δολάρια για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Στη δεύτερη μέρα της δίκης ο εισαγγελέας είπε ότι ο θύτης, πριν δολοφονήσει τον 15χρονο, έψαχνε για μέρες στο ίντερνετ τρόπους να τον ξεφορτωθεί.

Οι αναζητήσεις του αφορούσαν «τι θα συμβεί αν κλωτσήσεις κάποιον από τη σκάλα», «δηλητήριο» και «το μυστήριο γύρω από τους ανεξιχνίαστους θανάτους εξαφανισμένων ανθρώπων στο Cheshire». «Ο κατηγορούμενος είχε τον φόνο στο μυαλό του» είπε χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας σύμφωνα με την Daily Mail.

Μετά τον φόνο ο 18χρονος, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, πήγε σε μία συνάντηση με φίλους και όταν εκείνοι τον ρώτησαν από πού προήλθαν τα αίματα στο παντελόνι του εκείνος είπε ότι είχε ανοίξει η μύτη του. Μάλιστα στο τέλος της βραδιάς οι κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να επιστρέφει στο δάσος, όπου είχε σκοτώσει το άτυχο αγόρι και να παραμένει στον τόπο του εγκλήματος για μία ώρα. Ο θύτης αρνείται τις κατηγορίες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share