Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Φρίκη στην Ρωσία: Γυναίκα πέταξε από τον 13ο όροφο το νεογέννητο μωρό της φίλης της

Άγριο έγκλημα

4 Δεκεμβρίου 2020 19:30
Φρίκη στην Ρωσία: Γυναίκα πέταξε από τον 13ο όροφο το νεογέννητο μωρό της φίλης της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γυναίκα πέταξε από το παράθυρο διαμερίσματος στον 13ο όροφο, στη Ρωσία, το μόλις δύο μηνών νεογέννητο μωρό της φίλης της, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της διεύθυνσης ανακρίσεων της Ανακριτικής Επιτροπής Γιούλια Ιβανόβα

«Στο διαμέρισμα βρισκόντουσαν η μητέρα του παιδιού και η φίλη της, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέταξε το μωρό από το παράθυρο, το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα», δήλωσε η Ιβανόβα , προσθέτοντας ότι διερευνώνται τα αίτια της πράξεως αυτής.

Η Ιβανόβα ανακοίνωσε ότι ασκήθηκε ποινική δίωξη με βάση το άρθρο «περί δολοφονίας μικρής ηλικίας παιδιού» του ρωσικού Ποινικού Κώδικα. Επίσης, ένας 47χρονος Ρώσος υπό την επήρεια ναρκωτικών αποκεφάλισε ένα 6χρονο αγοράκι που υποτίθεται ότι είχε υπό την προστασία του, την ώρα που η μητέρα του γεννούσε στο νοσοκομείο το έκτο παιδί της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η γυναίκα που πέταξε το μωρό της φίλης της απ’ το παράθυρο συνελήφθη και οδηγείται στην ανάκριση.

Φρικιαστικό έγκλημα: Σκότωσαν 19χρονη έγκυο και της πήραν την καρδιά!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη Νότια Αφρική με μια 19χρονη έγκυο να εντοπίζεται κατακρεουργημένη στην άκρη του δρόμου καθώς είχε σφαχτεί τόσο βίαια που τα όργανά της είχα βγει ενώ έλειπε και η καρδιά της!

Μέχρι και οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους από την αγριότητα με την οποία είχε δολοφονηθεί η νεαρή, η οποία είχε πάνω από 40 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Οι Αρχές εικάζουν το ενδεχόμενο η Snegugu να έπεσε θύμα βιασμού καθώς μέσα στο στόμα της βρέθηκε ένα κομμάτι υφάσματος. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μεξικό με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών και να τραυματίζει δύο ακόμα ανθρώπους σε ένα αιματοβαμμένο πάρτι.

«Κάποιος την πέταξε εδώ. Τίποτα δεν δείχνει πως δολοφονήθηκε εδώ. Είχε όλη τη ζωή μπροστά της, δεν άξιζε τέτοιο θάνατο. Θέλουμε να μάθουμε ποιος την δολοφόνησε», ανέφερε η μητέρα της άτυχης κοπέλας στην τοπική εφημερίδα IOL.

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν έστω ένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον δράστη, ωστόσο μέχρι στιγμής οι έρευνες δεν έχουν αποφέρει αποτελέσματα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share