Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Οι ανήλικοι δράστες κατηγορούν ο ένας τον άλλον - Προφυλακίστηκε ο 16χρονος (Video)

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για την άγρια δολοφονία της 50χρονης

12 Νοεμβρίου 2020 09:23
Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Οι ανήλικοι δράστες κατηγορούν ο ένας τον άλλον - Προφυλακίστηκε ο 16χρονος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων θα βρεθούν σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, η 15χρονη και ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφός της, που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα της 15χρονης, βρέθηκε δολοφονημένη άγρια με 70 μαχαιριές, στο υπνοδωμάτιό της, το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής.

Η 15χρονη κόρη της, κατηγορείται ως η ηθική αυτουργός της δολοφονίας, ενώ ο 17χρονος Ρουμάνος σύντροφός της μαζί με τον 16χρονο φίλο τους από το Λουτράκι, φέρονται να είναι οι φυσικοί αυτουργοί.

Αλληλοκατηγορούνται οι ανήλικοι – Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 16χρόνος από το Λουτράκι, χθες, μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας ανηλίκων.

Ο 16χρονος αρνείται πως συμμετείχε στη δολοφονία της 50χρονης στην Αγία Βαρβάρα, κατηγορεί τον 17χρονο Ρουμάνο και υποστήριξε πως ήταν στο διαμέρισμα, αλλά δεν γνώριζε ότι θα γινόταν δολοφονία.

Δεν τη σκότωσα εγώ. Ζητάω συγγνώμη. Ήμουν μπροστά στο φόνο. Το λάθος μου είναι ότι δεν τον εμπόδισα. Έμεινα μαζί τους από φόβο. Με απείλησαν ότι αν φύγω θα φορτώσουν σε εμένα το έγκλημα. Δεν ήξερα τι θα συμβεί. Μου είχαν πει ότι θα κλέβαμε μια πιστωτική κάρτα για να πάμε για ψώνια. Τον φόνο τον έκανε μόνος του ο 17χρονος. Η κοπέλα ήταν στο διπλανό δωμάτιο”, υποστήριξε ο ανήλικος.

Πώς έγινε το έγκλημα – Είχαν προσπαθήσει να τη σκοτώσουν ακόμα δύο φορές

Την ακινητοποιήσαν, της έκλεισαν το στόμα με μαξιλάρι, και την μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου. Αυτός ήταν ο στυγνός επίλογος μιας δολοφονικής απόφασης, τριών ανήλικων παιδιών. Είχαν σκεφτεί δύο άλλους τρόπους υλοποίησης του σχεδίου τους, με υπνωτικά χάπια και δηλητήριο!

Οι ομολογίες του 17χρονου Ρουμάνου και της 15χρονης κόρης της γυναίκας, σοκάρουν. Όπως περιέγραψαν στις Αρχές, τον τελευταίο 1,5 μήνα σχεδίαζαν την άγρια δολοφονία μαζί με τον 16χρονο φίλο τους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share