Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 10.000 ευρώ και τα ευρήματα του ιατροδικαστή: Σοκάρουν τα στοιχεία για την δολοφονία της 50χρονης από την κόρη της και τους φίλους της!

Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα!

11 Νοεμβρίου 2020 07:57
Τα 10.000 ευρώ και τα ευρήματα του ιατροδικαστή: Σοκάρουν τα στοιχεία για την δολοφονία της 50χρονης από την κόρη της και τους φίλους της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις φρικιαστικές λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση δολοφονίας της 50χρονης μέσα στο σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, με δράστες την 15χρονη κόρη της, τον 17χρονο σύντροφό της και έναν ακόμη συνομήλικό του.

Το ανήλικο ζευγάρι φαίνεται να επεξεργαζόταν εδώ και αρκετό καιρό -τουλάχιστον 1,5 μήνα- το δολοφονικό σχέδιο με το οποίο θα έκοβαν το νήμα της ζωής της 50χρονης. Ο τραγικός επίλογος για την άτυχη μητέρα μπορεί να αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή (06/11), ωστόσο οι δύο ανήλικοι που είχαν δεσμό είχαν επιχειρήσει ακόμη δύο φορές να την σκοτώσουν. Μια προσπάθεια είχε γίνει με υπνωτικά χάπια και μια με δηλητήριο μέσα σε κάποιο ρόφημα. Οι συγκεκριμένες προσπάθειές τους έπεσαν στο κενό και έτσι πήραν την απόφαση να την δολοφονήσουν ενώ αυτή κοιμόταν στο υπνοδωμάτιό της. Κανείς μέχρι τη μοιραία νύχτα δεν είχε αντιληφθεί τι σχεδίαζαν να κάνουν...

Όπως λέει στο iefimerida. gr o συνήγορος της 15χρονης «είναι σαστισμένη, αφού τώρα έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί». Σύμφωνα με τον ο κ. Σπύρο Δημητρίου η τελευταία επικοινωνία που είχε με την 15χρονη ήταν χθες το μεσημέρι, ενώ όπως πρόσθεσε δεν του έχει μεταφέρει πολλές πληροφορίες για το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. «Δεν ήθελα να την πιέσω, σήμερα το μεσημέρι θα έχουμε νέα επικοινωνία», συμπλήρωσε.

Τι οδήγησε στη δολοφονία της 50χρονης -Οι τσακωμοί και τα 10.000

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά οι σχέσεις που είχαν μητέρα και κόρη δεν ήταν καλές. Η νεαρή κοπέλα χανόταν συχνά με τον 17χρονο Ρουμάνο τον οποίο η 50χρονη γυναίκα δεν ενέκρινε, αφού ο νεαρός είναι σεσημασμένος για κλοπές και έχει φάκελο στην Αστυνομία. Οι τσακωμοί και οι εντάσεις ήταν καθημερινό φαινόμενο στο σπίτι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια τελευταία φαίνεται να επιδείνωσαν τις σχέσεις τους.

Μάλιστα μια φράση της 50χρονη προς την 15χρονη πάνω σε ένα καβγά ότι θα την κλείσει σε αναμορφωτήριο ταρακούνησαν τη νεαρή κοπέλα. Η 50χρονη που πριν από έναν χρόνο έχασε το σύζυγό της εργαζόταν περιστασιακά ως καθαρίστρια με αποτέλεσμα τα χρήματα που έμπαιναν στο σπίτι να μην κάλυπταν πολλές φορές ούτε να αναγκαία. Καθοριστική στο να σπάσει κάθε δεσμός που συνέδεε την 15χρονη με την μητέρα της ήταν η μετακόμιση του 17χρονου Ρουμάνου στο σπίτι στην Αγία Βαρβάρα πριν από περίπου ένα εξάμηνο.

Σημειώνεται ότι η 50χρονη από την πώληση του αυτοκινήτου του συζύγου της είχε μαζέψει το ποσό των 10.000 ευρώ για κάποια δύσκολη στιγμή. Η 15χρονη γνώριζε για το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, ενώ είχε φροντίσει να ενημερώσει και τον 17χρονο σύντροφό της. Οι νεαροί φαίνεται να ήθελαν να αποσπάσουν τα χρήματα από την 50χρονη, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το σπίτι όταν εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας. Ολα θύμιζαν σκηνικό ληστείας, αφού οι τρεις δράστες του φονικού είχαν κάνει το σπίτι φύλλο και φτερό.

Η μοιραία νύχτα στην Αγία Βαρβάρα

Αφού οι προηγούμενες απόπειρες δολοφονίας της άτυχης γυναίκας απέβησαν άκαρπες, στις 05:00 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής το ανήλικο ζευγάρι άνοιξε την πόρτα του σπιτιού στον 17χρονο Έλληνα, φίλο του 17χρονου από την Ρουμανία προκειμένου να βοηθήσει στο φρικιαστικό έγκλημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 15χρονη κατευθύνθηκε σε ένα δωμάτιο, δίπλα αυτό της μητέρας και οι δύο ανήλικοι έλαβαν σε εφαρμογή το σχέδιο της δολοφονίας. Ο 17χρονος σύντροφος της νεαρής κοπέλας με ένα μαξιλάρι έκλεισε το στόμα της 50χρονης στον ύπνο της και ο συνομήλικος φίλος του άρχισε να την μαχαιρώνει με μανία μέχρι η 50χρονη να καταλήξει. Ο νεαρός κατάφερε αλλεπάλληλά χτυπήματα στο λαιμό και το πρόσωπο της γυναίκας, ενώ όπως αποκαλύφθηκε έβαλαν τη σορό της μέσα ένα σεντόνι για να την μετακινήσουν, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Εν συνεχεία την έδεσαν χειροπόδαρα και άρχισαν να αναζητούν στο σπίτι για μετρητά.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share