Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη: Πατέρας τεμάχισε την 32χρονη κόρη του - To χέρι της βρέθηκε τυλιγμένο σε εφημερίδα (photo)

Άγριο έγκλημα

1 Οκτωβρίου 2020 09:23
Φρίκη: Πατέρας τεμάχισε την 32χρονη κόρη του - To χέρι της βρέθηκε τυλιγμένο σε εφημερίδα (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στη βορειοδυτική τουρκική επαρχία της Εδιρνίας, όπου πατέρας στραγγάλισε και τεμάχισε την 32χρονη κόρη του. Επίσης, σοκάρει ο τρόπος που σκότωσε τη μόλις ενός μηνός κόρη του ένας πατέρας στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Η σκηνή του εγκλήματος ήρθε στην επιφάνεια όταν ένας περαστικός βρήκε ένα διαμελισμένο βραχίονα τυλιγμένο σε εφημερίδα και ενημέρωσε τις τοπικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χέρι είχε κοπεί από τον ώμο.

Η αστυνομία διενήργησε ένα τεστ δακτυλικών αποτυπωμάτων στο άκρο και ανακάλυψε ότι ανήκε στην κόρη του. Στη συνέχεια, η αστυνομία χρησιμοποίησε σκύλους εντοπισμού για να βρει άλλα μέλη του σώματος της, τα οποία κόπηκαν με ευθείες και ακριβείς τομές, αναφέρει η Daily Mail. Το δικαστήριο καταδίκασε τον Ουσλού για «σκόπιμη δολοφονία» της κόρης του σε 24 χρόνια κάθειρξη.

Λεσβίες σκότωσαν και τεμάχισαν 21χρονο - Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος

Δύο νεαρές Πορτογαλίδες που διατηρούν ερωτικό δεσμό φέρονται να σκότωσαν έναν 21χρονο άνδρα και να διαμέλισαν το πτώμα του, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα κομμένα δάχτυλά του για να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να κλέψουν τα 66.000 ευρώ που είχε κληρονομήσει.

Σύμφωνα με τη New York Post, η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρο και η ερωμένη της, η 23χρονη νοσοκόμα Μαριάνα Φονσέκα, κατηγορούνται ότι τον περασμένο Μάρτιο δολοφόνησαν τον νεαρό Ντιόγκο Γκονσάλβες, υπάλληλο ξενοδοχείου. Επίσης, με ειδεχθή τρόπο δολοφόνησε τους γονείς του Τζόελ Γκάι Τζούνιορ επειδή του είπαν ότι θα σταματούσαν να πληρώνουν τους λογαριασμούς του

Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος αποκαλύπτονται μέσα από την έρευνα που διεξάγουν οι Αρχές της χώρας, λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη των δύο γυναικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι Αρχές, ο Γκονσάλβες δολοφονήθηκε με στραγγαλισμό στις 18 Μαρτίου. Στη συνέχεια, οι δύο γυναίκες πιστεύεται ότι έκοψαν τα δάχτυλα του 21χρονου για να μπουν στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του και να αρπάξουν τα χρήματα που είχε μέσα. Το ποσό ήταν αρκετά μεγάλο, αφού ο νεαρός είχε εισπράξει κληρονομιά μετά τον θάνατο της μητέρας του σε τροχαίου πριν μερικού μήνες.

Έπειτα, σύμφωνα με τη Sun, το ζευγάρι φέρεται να διαμέλισε το πτώμα του Γκονσάλβες, κρατώντας το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια για πέντε μέρες μετά το αιματηρό έγκλημα μέσα σε αυτοκίνητα και πετώντας τον κορμό του στη θάλασσα.

Σταδιακά, οι δύο γυναίκες πέταξαν και τα υπόλοιπα μέλη του άτυχου άνδρα στο νερό, από γκρεμούς στην παραθαλάσσια πόλη Αλγκάρβε και άφησαν το αυτοκίνητό του 21χρονου σε έναν από αυτούς τους γκρεμούς, θέλοντας ενδεχομένως να παρουσιάσουν τον θάνατό του ως αυτοκτονία.

Όπως μεταδίδει η New York Post επικαλούμενη τοπικά ΜΜΕ, η φριχτή δολοφονία σημειώθηκε αφού η Μαλβέιρο αποπλάνησε τον Γκονσάλβες. Η 19χρονη φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την έλξη που αισθανόταν για εκείνη ο νεαρός και να του έδωσε να πιει μια πορτοκαλάδα με ηρεμιστικό, με την υπόσχεση ότι θα του χάριζε έναν αισθησιακό χορό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο γυναίκες έστελναν επί τρεις μέρες (από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου) μηνύματα από τον λογαριασμό του Γκονσάλβες στο Facebook σε φίλους και συναδέλφους του, προκειμένου να τους ξεγελάσουν και να πιστέψουν ότι ήταν ακόμα ζωντανός.

Τελικά, ο κορμός του Γκονσάλβες ξεβράστηκε στη στεριά, δίνοντας στοιχεία για τους ένοχους της δολοφονίας. Η Μαλβέιρο φέρεται να παραδέχτηκε σε έναν τοπικό δικαστή που την ανέκρινε μετά το έγκλημα ότι τόσο εκείνη όσο και η Φονσέκα «εμπνεύστηκαν» τις ειδεχθείς πράξεις τους από την αμερικανική σειρά Dexter που ακολουθεί τη ζωή ενός serial killer.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share