Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: Πατέρας σκότωσε την ενός μηνός κόρη του - Της έσπασε τα κόκκαλα...

Άγριο έγκλημα

29 Σεπτεμβρίου 2020 17:02
Φρίκη: Πατέρας σκότωσε την ενός μηνός κόρη του - Της έσπασε τα κόκκαλα...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκάρει ο τρόπος που σκότωσε τη μόλις ενός μηνός κόρη του ένας πατέρας στο Φοίνιξ της Αριζόνα. Ο Έινταν Φλόρες συνελήφθη όταν πήγε το βρέφος στο νοσοκομείο και εκείνο έφερε πολλαπλά τραύματα. Αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος και κάποιος άλλος συγγενής του μωρού κάθισαν κατά λάθος πάνω του, σύμφωνα με το KSAZ-TV, που επικαλείται η Mirror.

Ωστόσο, οι γιατροί είπαν ότι το βρέφος είχε «πολλά σπασμένα πλευρά, διαλυμένο συκώτι, σπασμένα πόδια, ερυθρότητα και αιμορραγία στο εσωτερικό του στόματος». Ενώ, δυο νεαρές Πορτογαλίδες που διατηρούν ερωτικό δεσμό φέρονται να σκότωσαν έναν 21χρονο άνδρα και να διαμέλισαν το πτώμα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Φλόρες ομολόγησε ότι έβαλε την κόρη του στα γόνατά του και «λύγισε» το σώμα της προσπαθώντας να την κάνει να σταματήσει να κλαίει. Φέρεται επίσης να παραδέχτηκε ότι την ταρακούνησε μέχρι που άκουσε έναν «παράξενο» ήχο και «έβαλε με δύναμη το θερμόμετρο στο στόμα της».

Ο Φλόρες ισχυρίστηκε ότι φοβόταν να μεταφέρει την κόρη του στο νοσοκομείο επειδή ήξερε ότι θα εμπλέκονταν υπηρεσίες προστασίας των παιδιών. Φοβόταν επίσης ότι η μαμά του μωρού, που έκανε μπάνιο όταν ο ίδιος κακοποιούσε το βρέφος τι συνέβη και θα τον χώριζε. Ο Φλόρες φέρεται να «δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του».

Φρικτό έγκλημα: Γιος μαχαίρωσε, διαμέλισε και έβρασε το κεφάλι της μητέρας του

Με ειδεχθή τρόπο δολοφόνησε τους γονείς του Τζόελ Γκάι Τζούνιορ επειδή του είπαν ότι θα σταματούσαν να πληρώνουν τους λογαριασμούς του και θα του έκοβαν το χαρτζιλίκι. Επίσης, μια φρικτή δολοφονία έγινε στο Σικάγο με μία 46χρονη στραγγάλισε 19χρονη έγκυο και της αφαίρεσε το μωρό από την μήτρα της!

Οι λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος, που έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης, σοκάρουν. Ο Τζόελ Τζούνιορ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τους γονείς του, τους διαμέλισε και έβρασε το κεφάλι της μητέρας του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στο Νοξ Κάουντι του Τενεσί βρήκαν ένα «διαβολικό μείγμα ανθρώπινων λειψάνων».

Ο Τζόελ Τζούνιερ φέρεται ακόμα να προσπάθησε να διαλύσει τις σορούς των γονιών του, που βρέθηκαν τυλιγμένες σε πλαστικές σακούλες στο μπάνιο, σε οξύ.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο Γκάι σκότωσε τους γονείς του μία ημέρα αφότου εκείνοι αρνήθηκαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του τον Νοέμβριο του 2016 και του είπαν ότι δεν είχαν πια τη δυνατότητα να τον στηρίζουν οικονομικά.

«Ήταν ότι πιο φρικτό έχω δει ποτέ στην καριέρα και τη ζωή μου» είπε μετά τη μακάβρια ανακάλυψη των σορών ο επικεφαλής αστυνομικός.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share