Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκάρει η τραγωδία στην Ηλεία: Τον περίμεναν τα αδέρφια του αλλά… τον σκότωσε ο πατέρας τους

Το δείπνο που δεν έγινε ποτέ

7 Ιουλίου 2020 09:07
Σοκάρει η τραγωδία στην Ηλεία: Τον περίμεναν τα αδέρφια του αλλά… τον σκότωσε ο πατέρας τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φονικό στην Ηλεία όπου ο 83χρονος πατέρας πυροβόλησε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 86χρόνος Η.Τ πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τον 45χρόνο γιο Κ.Τ και στην συνέχεια γυρίζοντας το όπλο πάνω του αυτοκτόνησε. Ο πατέρας σκότωσε τον γιό, τον μικρότερο από τα παιδιά του.

Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία του μικρού χωριού που δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε συμβεί.

Το τραπέζι που δεν έγινε ποτέ…

Ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός, έμενε μόνος του στο πατρικό του σπίτι στην Μηλέα.

Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Ως έναν άνθρωπο «σκληρό» τον χαρακτηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Ο μικρότερος γιός του, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε κατέβει το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Ζαχάρως και έμενε είτε με τον πατέρα στο χωριό είτε στον Πύργο.

Χθες είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί τα ψάρια που είχε ψαρέψει.

Πριν κατέβει στον Πύργο όμως αποφάσισε να ενημερώσει και να συναντήσει για λίγο τον πατέρα του. Μία συνάντηση που τελικά οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Τα αδέρφια του, ενώ τον περίμεναν ενημερώθηκαν για το κακό που είχε συμβεί….για την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους.

Άγριο έγκλημα στον Μαραθώνα: Νεκρός άνδρας μέσα σε θερμοκήπιο

Ένα άγριο έγκλημα φέρεται να έγινε στον Μαραθώνα με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε θερμοκήπιο.

Το θύμα έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Αττικής έχει αναλάβει την υπόθεση και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. . Επίσης, σοκ προκαλεί το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Υόρκης από την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 35χρονου την ώρα που έπλενε το αυτοκίνητό του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share