Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και μετά αυτοκτόνησε

Τραγωδία

6 Ιουλίου 2020 23:41
Οικογενειακή τραγωδία στην Ηλεία: Πατέρας σκότωσε τον γιο του και μετά αυτοκτόνησε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην κοινότητα Μηλέα της Ζαχάρως, στον νομό Ηλείας, όπου ένας ηλικιωμένος πατέρας σκότωσε τον γιο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 4χρονο αγοράκι βιάστηκε και δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον πατέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος πατέρας διαπληκτίστηκε με τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο 86χρονος έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν σημείωμα.

Σοκ: Γιος δολοφόνησε τον πατέρα του

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου γιος δολοφόνησε με καρέκλα τον 92χρονο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι βαμπίρ.

Ο Νόβακ από την Πενσιλβάνια παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και εκεί δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί με κάθε κυνικότητα, πως δολοφόνησε τον ηλικιωμένο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι απέθαντος. Επίσης, ένα 5χρονο κορίτσι στη Λουιζιάνα φέρεται να ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τη νονά της, την οποία είχε πάει να επισκεφτεί για μια εβδομάδα στο Τέξας.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αφού τον χτύπησε μέχρι θανάτου με μια ξύλινη καρέκλα στη συνέχεια έσυρε το πτώμα του στην μπανιέρα και πήγε... για ύπνο! Οι Αρχές ανακάλυψαν το φρικτό έγκλημα, όταν έλαβαν κλήση για φωτιά. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Νόβακ προσπάθησε να κάψει το πτώμα του πατέρα του ή προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η αυτοψία στην σωρό του ηλικιωμένου προσκάλεσε σοκ ακόμη και στους ιατροδικαστές. Ο 92χρονος είχε υποστεί βαρβαρότητες σε ακραίο βαθμό. Ήταν τέτοια η ψύχωση του Νόβακ, που για δυο ημέρες καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του κρατώντας ένα ξύλινο παλούκι, το οποίο θα του κάρφωνε στην καρδιά σε περίπτωση που... σηκωνόταν!

Προφανώς ο δικηγόρος του Νόβακ στο δικαστήριο δήλωσε πως ο πελάτης του έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε πάρει τα φάρμακά του όταν επιτέθηκε στον πατέρα του. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share