Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

10χρονη που δολοφονήθηκε είχε αντικατασταθεί στη γέννα - Συγκλονίζει η ιστορία μητέρας (Video)

Συγκλονιστική ιστορία

21 Ιουνίου 2020 15:06
10χρονη που δολοφονήθηκε είχε αντικατασταθεί στη γέννα - Συγκλονίζει η ιστορία μητέρας (Video)
Αρθρογράφος: Γιάννης Κυριακόπουλος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ATHENSMAGAZINE.GR

Follow us on Google News

Μια μητέρα έχασε την κόρη της σε ηλικία 10 ετών, αφού το παιδί δολοφονήθηκε. Ωστόσο η ιστορία έγινε πιο τραγική καθώς οι Αρχές ανακάλυψαν ότι πριν δολοφονηθεί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον άντρα της μητέρας της και τον αδερφό του.

Τα σοκαριστικά στοιχεία όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς η γυναίκα πενθούσε για ένα παιδί που δεν ήταν δικό της τελικά, αφού ανακάλυψε πως το κοριτσάκι είχε αντικατασταθεί όταν γεννήθηκε! Ενώ, αποτροπιασμό προκαλεί ένα έγκλημα στην Ολλανδία με μια 52χρονη γυναίκα να δολοφονείται από τον άνδρα της.

Η κακοποίηση του παιδιού

Η 10χρονη Yana Alexandrova βρέθηκε νεκρή σε δάσος στη Ρωσία και αναγνωρίστηκε από τα ρούχα της. Οι Αρχές διεξήγαγαν έρευνα και ανακάλυψαν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί επί σειρά ετών από τον σύζυγο της μητέρας και τον αδερφό του.

Μάλιστα ο άντρας της Έλενας, της μητέρας του κοριτσιού, είχε κακοποιήσει και την μεγαλύτερή της κόρη. Οι δυο άνδρες συνελήφθησαν και κρατούνται ως ύποπτοι για τον βιασμό και την δολοφονία του κοριτσιού.

Πως αποκαλύφθηκε ότι η 10χρονη είχε αντικατασταθεί στην γέννα

Η μικρή δεν ήταν το βιολογικό παιδί της γυναίκας και αυτό το ανακάλυψαν οι Αρχές όταν πήραν DNA από το κορίτσι ώστε να βρουν την αιτία θανάτου του.

Στις εξετάσεις είδαν πως δεν είχε κοινό DNA με την μητέρα της και ξεκίνησαν έρευνα. Ανακάλυψαν πως το παιδί ήταν άλλης γυναίκας και είχε γίνει μπέρδεμα όταν γεννήθηκε με αποτέλεσμα να δοθούν λάθος μωρά στις μητέρες.

Η βιολογική κόρη της Έλενας έχει βρεθεί και ζει με την υποτιθέμενη βιολογική της οικογένεια.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η οικογένεια αγνοούσε το μπέρδεμα που είχε γίνει με τα παιδιά, ενώ η Έλενα θυμάται ότι ήταν στον ίδιο θάλαμο με την γυναίκα όταν γέννησαν.

Η γυναίκα είπε πως έχει αποφασίσει να μην εμφανιστεί προς το παρόν στην βιολογική της κόρη αφού ζει καλά με την οικογένεια που την μεγαλώνει και δεν θέλει να την στεναχωρήσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share