Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Μας κακοποιούσε ερωτικά για χρόνια» - Σοκάρουν τα λόγια μάνας και κόρης για το φονικό στον Εύοσμο

Απίστευτο!

16 Ιουνίου 2020 13:31
«Μας κακοποιούσε ερωτικά για χρόνια» - Σοκάρουν τα λόγια μάνας και κόρης για το φονικό στον Εύοσμο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκάρουν τα λόγια της συζύγου και της κόρης του 49χρονου νεκρού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, οι οποίες νωρίτερα συνελήφθησαν για τον φόνο του θύματος, αναφέροντας πως τις κακοποιούσε ερωτικά για χρόνια.

Οι δυο τους πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή (19/6) το πρωί, ύστερα από την πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή, όπου τρόμαξαν με όσα ανέφεραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 49χρονο μαχαίρωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής η 45χρονη σύζυγός του και η 18χρονη κόρη του. Τον 49χρονο βρήκε στο διαμέρισμα επί της οδού Ιθάκης, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ο γιος του το βράδυ της Κυριακής και αμέσως ειδοποίησε τη μητέρα του και την αστυνομία. Από την εξερεύνηση του χώρου δεν φαινόταν να υπάρχουν ίχνη παραβίασης του διαμερίσματος, γεγονός που απομάκρυνε το ενδεχόμενο το κίνητρο του δράστη ή των δραστών να ήταν η ληστεία.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης άρχισαν να παίρνουν από νωρίς καταθέσεις από το περιβάλλον του άτυχου ιδιοκτήτη ταξί και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Μάλιστα, έφτασαν γρήγορα στα ίχνη των γυναικών, καθώς φαίνεται πως είχαν πετάξει το μαχαίρι σε φρεάτιο ομβρίων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Άγριο έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Τον βρήκε ο γιος του μαχαιρωμένο μέσα στο σπίτι του!

Δολοφονημένος μέσα στο ίδιο του το σπίτι βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ένας 49χρονος άνδρας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τον άνδρα βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος ο γιος του, λίγο μετά τις 9 το βράδυ και ειδοποίησε αμέσως τη μητέρα του και την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας, αλλά και ιατροδικαστής. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης ή οι δράστες, μαχαίρωσαν το θύμα στο λαιμό με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι. Εκτός από το τραύμα στο λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο τόπος του εγκλήματος εξετάστηκε και από κλιμάκιο της Σήμανσης.

Η είσοδος του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη διάρρηξης. Ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος βρέθηκε ανοιχτό. Το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη. Το όργανο με το οποίο χτυπήθηκε το θύμα στον λαιμό δεν εντοπίστηκε.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δείτε βίντεο λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό του πτώματος:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share