Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν σύζυγο και κόρη για το φονικό στον Εύοσμο

Σοκαριστική εξέλιξη

16 Ιουνίου 2020 07:47
Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν σύζυγο και κόρη για το φονικό στον Εύοσμο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το άγριο έγκλημα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με τη σύζυγο και την κόρη να συλλαμβάνονται για το θάνατο του 49χρονου άνδρα.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από τραύματα με μαχαίρι, το οποίο οι δύο γυναίκες υπέδειξαν στις Αρχές, που το εντόπισαν στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει, όμως τελευταία ήταν πάλι μαζί, ενώ τα κίνητρα για την ανθρωποκτονία φέρεται να είναι οικονομικά.

Βίντεο σοκ: Καρέ-καρέ η δολοφονία ιδιοκτήτη συνεργείου από πληρωμένους εκτελεστές - Αδειάζουν το όπλο πάνω του και του βάζουν φωτιά

Μια φρικιαστική δολοφονία καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας. Στην περιοχή Τσελάγια του Μεξικό, δυο πληρωμένοι εκτελεστές πλησιάζουν το συνεργείο αυτοκινήτων, ο ιδιοκτήτης του οποίου δεν είχε πληρώσει τα χρήματα που έπρεπε στα αφεντικά της μαφίας της περιοχής για να του παράσχουν «προστασία». Επίσης, μια αδιανόητη θηριωδία έγινε στην Γουατεμάλα καθώς ένας νεαρός φοιτητής της ιατρικής δολοφονήθηκε όταν κάτοικοι χωριού τον έκαψαν επειδή πίστευαν πως ήταν... μάγος!

Ο ένας από αυτούς μπαίνει μέσα ενώ ο ιδιοκτήτης που φοράει μια κίτρινη μπλούζα μιλάει στο τηλέφωνο. Ο εκτελεστής βγάζει το όπλο του και το αδειάζει επάνω στον άνδρα. Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου πέφτει αιμόφυρτος νεκρός επάνω στο γραφείο του.

Με περίσσια ψυχραιμία, μετά το φονικό ο εκτελεστής αδειάζει ένα παχύρευστο υγρό από το μπιτόνι που κρατούσε – πιθανόν πετρέλαιο- και στη συνέχεια του βάζει φωτιά. Το συνεργείο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα λαμπάδιασε και κάηκε. Η αστυνομία ερευνά πλέον το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, και προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες.

26χρονη δολοφόνησε με μαχαιριές τον 29χρονο σύντροφό της

Για πολύ καιρό μια 26χρονη γυναίκα ασκούσε βία στον 29χρονο σύντροφό της και στο τέλος τον δολοφόνησε με μαχαιριές. Ενώ, μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες δολοφονίας μιας 26χρονης μητέρας, καθώς για τον θάνατό της έχει συλληφθεί ένας 45χρονος άνδρας.

Μάλιστα, ο 29χρονος Gary είχε φτάσει στο σημείο να έχει αυτοκτονικές τάσεις εξαιτίας των όσων υφίστατο από την 26χρονη Olivia Labinjo-Halcrow. Η γυναίκα τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο σπίτι τους στη μεγάλη Βρετανία και η συντρετριμμένη αδερφή του άνδρα λέει ότι αν μπορούσε θα δημοσιοποιούσε τη φωτογραφία του όπως τον αντίκρισαν οι δικοί του άνθρωποι, ώστε κάθε άνδρας να είναι ενήμερος τι μπορεί να του συμβεί από μια τέτοια σύντροφο.

«Μιλάω για να ενημερώσω ώστε κανένας άνθρωπος να μην κρύβει τέτοια θέματα κάτω από το χαλί» λέει η αδερφή του Gary. To ζευγάρι είχε πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις και ταραχώδη σχέση, όπως φάνηκε και από τα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

Η δράστης, σύμφωνα με τους μάρτυρες, ζήλευε σε βαθμό αρρωστημένο. Μάλιστα η αδερφή του υποστηρίζει ότι είχε δει και μελανιές στα χέρια του άνδρα αλλά εκείνος υποστήριζε ότι ήταν από μια νύχτα… πάθους.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share