Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ζευγάρι σκότωσε την μόλις... 7 ετών υπηρέτρια του

Φρίκη στο Πακιστάν

4 Ιουνίου 2020 17:57
Ζευγάρι σκότωσε την μόλις... 7 ετών υπηρέτρια του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα ζευγάρι στο Πακιστάν σκότωσε την 7χρονη υπηρέτριά του, επειδή άφησε ελεύθερο έναν παπαγάλο, συνελήφθη κοντά στο Ισλαμαμπάντ, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Επίσης, μία 25χρονη δασκάλα θεωρείται ύποπτη για την δολοφονία ενός 3χρονου κοριτσιού ενώ εξετάζεται η εμπλοκή της και σε παλαιότερες, παρόμοιες περιπτώσεις.

«Το καημένο το κορίτσι βασανίστηκε από το ζευγάρι, το οποίο την κατηγόρησε ότι άφησε ελεύθερο έναν από τους τέσσερις παπαγάλους του», δήλωσε σήμερα ο Μουχτάρ Άχμαντ, ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης.

«Τους συλλάβαμε και τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση αμέσως μόλις το νοσοκομείο όπου διακομίστηκε η Ζόχρα ενημέρωσε την αστυνομία», πρόσθεσε. Το ζευγάρι πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο την Κυριακή, όμως αυτό υπέκυψε τη Δευτέρα, εξήγησε ο ίδιος. Ο άνδρας «την κλώτσησε χαμηλά στην κοιλιά, ένα χτύπημα που απέβη μοιραίο», επεσήμανε ο αστυνομικός.

Πατέρας αποκεφάλισε με δρεπάνι την 14χρονη κόρη του

Οι ιρανικές αρχές συνέλαβαν έναν πατέρα που κατηγορείται πως αποκεφάλισε την 14χρονη κόρη του σε ένα νέο «έγκλημα τιμής», το όποιο έχει προκαλέσει οργή στη χώρα. Επίσης, φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή.

Η 14χρονη έφυγε από το σπίτι της μαζί με τον 35χρονο σύντροφό της, όταν ο πατέρας της αντέδρασε στον γάμο τους, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντόπισε το ζευγάρι, επιστρέφοντας την 14χρονη στο σπίτι της, παρόλο που η ίδια φέρεται να τους είπε πως φοβάται για την ζωή της.

Το βράδυ της Τρίτης, δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της μέσα στο υπνοδωμάτιό της. Το ειδησεογραφικό Gilkhabar.ir μετέδωσε πως η Romina «αποκεφαλίστηκε» με ένα δρεπάνι και στη συνέχεια ο πατέρας βγήκε από το σπίτι «με το δρεπάνι στο χέρι και ομολόγησε».

Αν ένας άντρας κριθεί ένοχος πως σκότωσε την κόρη του, η τιμωρία κυμαίνεται μεταξύ τριών και 10 ετών στη φυλακή, αντί για την κανονική θανατική ποινή ή το πρόστιμο σε υποθέσεις δολοφονίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share