Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

25χρονη δασκάλα κατηγορείται για τη δολοφονία 3χρονου κοριτσιού

Σοκ

29 Μαΐου 2020 14:02
25χρονη δασκάλα κατηγορείται για τη δολοφονία 3χρονου κοριτσιού
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 25χρονη δασκάλα θεωρείται ύποπτη για την δολοφονία ενός 3χρονου κοριτσιού ενώ εξετάζεται η εμπλοκή της και σε παλαιότερες, παρόμοιες περιπτώσεις. Ενώ, μία δασκάλα έκανε έρωτα με μαθητή της και συμμετείχε και μια φίλη της!

Το κοριτσάκι, που μέχρι τότε ήταν πολύ καλά στην υγεία του, εισήχθη στα τέλη Απριλίου σε νοσοκομείο, αφού έχασε τις αισθήσεις του ενώ βρισκόταν στον βρεφονηπιακό σταθμό στο Βίρζεν, στη δυτική Γερμανία. Από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στη μικρή, δεν διαπιστώθηκε να έπασχε από κάποιο νόσημα. Όμως το νοσηλευτικό προσωπικό παρατήρησε ότι τα μάτια του παιδιού έφεραν αιματώματα, κάτι που υποδηλώνει ότι προηγήθηκε κάποια βίαιη ενέργεια σε βάρος του.

Οι υποψίες στράφηκαν γρήγορα στην 25χρονη δασκάλα του παιδιού, η οποία εργαζόταν στον σταθμό από τον Ιανουάριο και παραιτήθηκε από τη θέση της μία ημέρα μετά την εισαγωγή του παιδιού στο νοσοκομείο, όπως εξήγησαν οι εισαγγελείς στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν. Η ύποπτη βρισκόταν μέσα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν τα παιδιά και ήταν εκείνη που ανέφερε ότι η μικρή λιποθύμησε, διαβεβαιώνοντας ότι ανάσαινε κανονικά όσο κοιμόταν. Προσπάθησε μάλιστα να της κάνει και καρδιοαναπνευστικές μαλάξεις.

Η γυναίκα συνελήφθη στις 19 Μαΐου και, σύμφωνα με την αστυνομία, έκτοτε τηρεί σιγή για το θέμα. Ωστόσο, από τις έρευνες που έγιναν σε τρεις άλλους βρεφονηπιακούς σταθμούς όπου είχε εργαστεί, διαπιστώθηκε ότι είχαν συμβεί «παρόμοια συμβάντα» που ευτυχώς δεν οδήγησαν στον θάνατο παιδιών, όπως είπε ο επικεφαλής της έρευνας, Γκουίντο Ρόσκαμπ. Μια πρώτη επίθεση πιθανολογείται ότι έγινε τον Νοέμβριο του 2017 σε βάρος ενός αγοριού 3 ετών. Τότε, η ύποπτη είχε αναφέρει στους συναδέλφους της ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το παιδί. Τόσο σε αυτήν την υπόθεση όσο και στις υπόλοιπες, τα παιδιά είχαν βρεθεί αναίσθητα.

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τον 9χρονο αυτιστικό γιο της - Σοκαριστικό βίντεο δείχνει να τον ρίχνει σε ποτάμι

Σοκ έχει προκαλέσει στο Μαϊάμι η υπόθεση μιας μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 9 ετών γιο της, που ήταν αυτιστικός, ενώ ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε τη δείχνει να τον ρίχνει σε ένα ποτάμι. Επίσης, σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, όπου την βοήθεια μιας βασιλικής κόμπρας κατάφερε να δολοφονήσει την σύζυγό του ένας 27χρονος Ινδός.

Σύμφωνα με το miamiherald.com, η Πατρίτσια Ρίπλει που κατηγορείται για το φόνο του παιδιού της Αλεχάνδρο, έχει αποτυπωθεί σε βίντεο να ρίχνει το άτυχο παιδάκι σε κανάλι με νερό και να φεύγει τρέχοντας.

Το παιδί χάνεται στα νερά και εκείνη φεύγει. Η Αστυνομία πιστεύει ότι η γυναίκα είχε επιχειρήσει να σκοτώσει τον Αλεχάντρο και νωρίτερα σε άλλο κανάλι αλλά δεν τα κατάφερε. Το παιδί είχε αυτισμό βαριάς μορφής και δεν μπορούσε καν να μιλήσει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share