Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μετά από το γάμο της, την δολοφόνησαν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Θα σας εξοργίσει ο λόγος

29 Μαΐου 2020 21:20
Μετά από το γάμο της, την δολοφόνησαν με τον πιο φρικιαστικό τρόπο - Ο λόγος θα σας σοκάρει

Αυτή η κοπέλα δολοφονήθηκε με τον πιο φρικιαστικό τρόπο μετά από το γάμο της, και ο λόγος της δολοφονίας της θα σας σοκάρει. Το πτώμα της βρέθηκε διαμελισμένο.

Μία τρανσeξουαλ μωαμεθανή γυναίκα έχασε μυστηριωδώς τη ζωή της στη Ρωσία μόλις μέρες μετά τον γάμο της, αφού ο πατέρας της βγήκε και μίλησε δημοσίως στην τηλεόραση: ‘Φέρτε τον εδώ και σκοτώστε τον μπροστά στα μάτια μου.’

Ο Άνταμ Αλιέβ έγινε Ρέινα μετά από επέμβαση αλλαγής φύλλου στην Μόσχα και πέθανε μερικές μέρες μετά το γάμο του με έναν άντρα που τον λένε Βίκτορ. Ακόμα μια δολοφονία που σχετίζεται άμεσα με την θρησκεία, μετά και από αυτή της 14χρονης, την οποία αποκεφάλισε ο ίδιος της ο πατέρας!

Η Ρέινα είχε προειδοποιήσει την αστυνομία για την απειλή σύμφωνα με τα Ρωσικά μέσα. Δεν είναι ξεκάθαρο πού έγινε η δολοφονία αλλά το σώμα του θύματος είχε διαμελιστεί ήταν πολύ δύσκολο να αναγνωριστεί ακόμα και από αυτούς που την ήξεραν.

Το θύμα ήταν από μία οικογένεια τσετσενικής καταγωγής και ζούσε στο Dagestan. Οι λεπτομέρειες του φόνου δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμα.

‘Στη Ρωσία, η αλλαγή φύλλου είναι κάτι απαγορευμένο αφού σημαίνει πως ένας άντρας θα γίνει γυναίκα. Απαγορεύεται από το Ισλάμ. Το να αλλάξεις φύλλο είναι διαμαρτυρία ενάντια στον Αλλάχ. Αυτή η επέμβαση επιτρέπεται μόνο σε κάποιον που είναι ερμαφρόδιτος και πρέπει να διαλέξει πού θα ανήκει. Εάν κάποιος κάνει αλλαγή φύλλου για άλλο λόγο είναι καταραμένος, μαζί με τον χειρούργο που την έκανε.’

Είδαν τις φωτογραφίες του γάμου τους και έμειναν "άφωνοι" - Δεν πίστευαν ότι...

Όταν είδαν τις φωτογραφίες από το γάμο τους, συνειδητοποίησαν ότι η εικόνα τους, δεν τους ικανοποιούσε. Τότε πήραν τη μεγάλη απόφαση.

Συνολικά 152 κιλά έχασαν ένας άνδρας και μια γυναίκα από το Δουβλίνο, που ένιωσαν ντροπή βλέποντας πόσο παχύσαρκοι ήταν στις φωτογραφίες του γάμου τους. Το ίδιο ένιωσε και αυτή εδώ η γυναίκα όταν είδε τον εαυτό της μέσα σε μια φωτογραφία μέσα σε ένα σπήλαιο και έκανε το μεγάλο βήμα.

Μαζί και οι δύο ζύγιζαν 330 κιλά ο Νοέλ και η Λέισα Χόλει. Τα πολλά επιπλέον κιλά τους δεν τους επέτρεπαν να κάτσουν ο ένας δίπλα στον άλλο στο σινεμά ή στο αεροπλάνο ενώ το κρεβάτι τους είχε σπάσει τέσσερις φορές.

Ο 35χρονος και η 33 έχασαν 100 κιλά ο πρώτος και 52 η δεύτερη.

«Όταν είδα τις φωτογραφίες του γάμου απογοητεύτηκα, ένιωσα αηδιασμένη και με τους δυο μας. Ήξερα πως δεν ήταν φωτογραφίες που θα έβλεπα αναπολώντας και νοσταλγώντας και ένιωσα μεγάλη απογοήτευση», λέει η 33χρονη στη Daily Mail. «Επιτέλους πια μπορούμε να κάνουμε τα συνηθισμένα πράγματα που κάνουν τα κανονικά ζευγάρια».

Ο Νοέλ και η Λέισα εξομολογούνται πως πάντα έτρωγαν πολύ και γρήγορο φαγητό αλλά άρχισαν να συσσωρεύουν πολλά κιλά μετά τη γέννηση των τεσσάρων παιδιών τους. Μάλιστα οι γιατροί της είχαν συστήσει να κάνει χειρουργική επέμβαση στο στομάχι για να χάσει βάρος αλλά εντωμεταξύ έμεινε έγκυος για Τρίτη φορά- στα δίδυμα κορίτσια της- κι έτσι η επέμβαση αναβλήθηκε.

«Ξέραμε πως ήμασταν παχύσαρκοι αλλά φτάσαμε σε τέτοιο σημείο που δεν ήταν πια απλώς επικίνδυνο για την υγεία μας, ήμασταν σαν ωρολογιακές βόμβες», συνεχίζει η 33χρονη.

«Νιώθουμε πλέον υπέροχα, μας ικανοποιούν απλά πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε, όπως να τρέχουμε πίσω από τα παιδιά ή το να μπορούμε να φορέσουμε ό,τι ρούχα θέλουμε και όχι μόνο μεγάλα μεγέθη. Νιώθω πολύ πιο ελεύθερος», λέει ο Νοέλ.

«Χάσαμε τόσα πολλά κιλά που δεν μας κάνουν ούτε οι βέρες μας».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share