Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πατέρας αποκεφάλισε με δρεπάνι την 14χρονη κόρη του

Φρικιαστικό έγκλημα

29 Μαΐου 2020 11:28
Πατέρας αποκεφάλισε με δρεπάνι την 14χρονη κόρη του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Οι ιρανικές αρχές συνέλαβαν έναν πατέρα που κατηγορείται πως αποκεφάλισε την 14χρονη κόρη του σε ένα νέο «έγκλημα τιμής», το όποιο έχει προκαλέσει οργή στη χώρα. Επίσης, φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή.

Η 14χρονη έφυγε από το σπίτι της μαζί με τον 35χρονο σύντροφό της, όταν ο πατέρας της αντέδρασε στον γάμο τους, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης. Λίγο αργότερα, η αστυνομία εντόπισε το ζευγάρι, επιστρέφοντας την 14χρονη στο σπίτι της, παρόλο που η ίδια φέρεται να τους είπε πως φοβάται για την ζωή της.

Το βράδυ της Τρίτης, δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της μέσα στο υπνοδωμάτιό της. Το ειδησεογραφικό Gilkhabar.ir μετέδωσε πως η Romina «αποκεφαλίστηκε» με ένα δρεπάνι και στη συνέχεια ο πατέρας βγήκε από το σπίτι «με το δρεπάνι στο χέρι και ομολόγησε».

Αν ένας άντρας κριθεί ένοχος πως σκότωσε την κόρη του, η τιμωρία κυμαίνεται μεταξύ τριών και 10 ετών στη φυλακή, αντί για την κανονική θανατική ποινή ή το πρόστιμο σε υποθέσεις δολοφονίας.

23χρονη σατανίστρια νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε μωρό 6 μηνών (Video)

Μια φρικιαστική δολοφονία συνέβη στη Ρωσία όπου 23χρονη νταντά στραγγάλισε, έσφαξε και έκαψε ένα μωράκι μόλις 6 μηνών το οποίο υποτίθεται ότι πρόσεχε. Επίσης, ένας 26χρονος σκότωσε την 24χρονη αρραβωνιαστικιά του και περιέφερε το πτώμα με καρότσι στους δρόμους, με τις κάμερες ασφαλείας να καταγράφουν την μακάβρια βόλτα του.

Όλα συνέβησαν όταν οι γονείς του μωρού άφησαν την 23χρονη μόνη της μαζί του, καθώς έπρεπε να πάνε μαζί σε μία κηδεία. Τότε εκείνη πήγε σε ένα κοντινό δάσος, όπου στραγγάλισε το μωράκι και στη συνέχεια το μαχαίρωσε. Στο τέλος έκαψε το άψυχο κορμάκι του.

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν την 23χρονη και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η 23χρονη εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το καμένο σώμα του μωρού στα χέρια της.

Η γυναίκα συνελήφθη ενώ η αστυνομία εξακρίβωσε μέσω των social media ότι ήταν σατανίστρια, ποστάροντας μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα. «Ο Αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν το σοκαριστικό έγκλημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share