Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Παναγία μου γιατί δεν προστάτεψες το κορίτσι μας» - «Σπάραξε» καρδιές η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη

Τρομερή κατάθεση ψυχής

18 Μαΐου 2020 18:30
«Παναγία μου γιατί δεν προστάτεψες το κορίτσι μας» - «Σπάραξε» καρδιές η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Σπάραξε» καρδιές η μοναδική κατάθεση ψυχής της γιαγιάς της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά την οριστική απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση και έκανε μέχρι και έκκληση στα θεία για την προστασία, που δεν είχε το αδικοχαμένο κορίτσι.

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της», είπε η κυρία Ελένη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ότι ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Είναι μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό», πρόσθεσε ακόμη.

«Κάπως ξαλάφρωσα. Ένιωσα ότι η ψυχούλα της Ελένης γαλήνεψε, ηρέμησε το πουλάκι μου. Αυτό περίμενε κι εκείνη, άλλωστε τους είχε πει ότι ο μπαμπάς της θα τους βρει. Μακάρι να είναι η τελευταία που της συνέβη κάτι τέτοιο», συνέχισε.

Τέλος η γιαγιά της αδικοχαμένης φοιτήτριας ζητάει από τα ΜΜΕ να μην καλύπτουν τα μάτια της, όταν δείχνουν τη φωτογραφία της. «Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια, δεν είναι αυτή που πρέπει να ντρέπεται, ούτε αυτή που έκανε κάτι κακό», κατέληξε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έχουν δείξει στην οικογένειά της, κάνοντας την Ελένη τους, Ελένη όλης της Ελλάδας.

«Πολτοποιήσανε το παιδί μου... Το στραγγάλισαν... Του έκοψαν το αφτί...Το βιάσανε...» - Ξεσπά η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη (Video)

«Τσακίζει» κόκαλα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη για την απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο για τους δράστες του βιασμού και της δολοφονίας της κόρης της πριν από λίγες ημέρες. Παράλληλα, σοκάρουν τα λόγια του πατέρα της.

Μιλώντας στον Alpha, η κυρία Τοπαλούδη δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένη από την απόφαση: «Όχι, δεν είμαι ικανοποιημένη. Τα 25 χρόνια μπορεί να γίνουν 8. Όλοι μου λένε σε 8 χρόνια θα βγουν. Πόση ικανοποίηση να αισθανθώ; Η Ελένη μου έφυγε και δεν θα ξανάρθει. Όταν δεν υπάρχει αυστηρή τιμωρία, μας κοροϊδεύουν αυτοί που νομοθετούν. Να πω κι ευχαριστώ; Όχι, δεν είμαι. Ζητώ αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα. Φτάνει ο εμπαιγμός, φτάνει η κοροϊδία. Όλο αυτό το σύστημα, ο Ποινικός Κώδικας, ευνοεί δολοφόνους. Γέμισε η ζωή μας από δολοφόνους και βιαστές».

Μάλιστα, συμπλήρωσε: «Μου λένε μάνες που έχασαν παιδιά, "ντρεπόμαστε γι’ αυτούς τους νόμους". Ορκίστηκα στην ψυχή του παιδιού μου, κάθε φορά που πάω στον τάφο της και οδύρομαι και ξεμαλλιάζομαι, να πολεμήσω γι’ αυτούς τους νόμους, να γίνουν πιο αυστηροί και να μην θρηνήσουμε καμιά άλλη Ελένη. Να είναι μόνο η Ελένη της Κούλας, που έφυγε τόσο αποτρόπαια, τόσο ντροπιαστικά, σαδιστικά, σατανιστικά. Πολτοποιήσανε το παιδί μου. Το στραγγάλισαν. Του έκοψαν το αριστερό αφτί. Το βιάσανε. Οι βρωμύλοι της Ρόδου. Ούτε ο Χριστός δεν έζησε τέτοια βασανιστήρια. Δεινοπάθησε στα χέρια μισογύνηδων, βαρβάρων, τυράννων».

Όσον αφορά στο ζήτημα της συγκάλυψης από την τοπική κοινωνία της Ρόδου, που τέθηκε και από την εισαγγελέα, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ανέφερε: «Έμαθαν και οι Ροδίτες να κλείνουν ένοχα μυστικά. Επιτέλους, όσοι καλύπτουν τα εγκλήματα, τον βιασμό είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Μην αποκαλούν παιδί τους την Ελένη. Δεν είναι κανενός τους. Να λείπουν τα κλάματα και ο οίκτος. Όταν μπορούσαν, κάλυπταν. Είναι συνένοχοι στο νησί. Στον ουρανό της Ρόδου πλανάται μια αδικοχαμένη ψυχούλα που φωνάζει στους Ροδίτες "γιατί το κάνατε αυτό;". Πολλοί ξέρουν πολλά και δεν μιλάνε».

Παράλληλα, με εμφανή την οργή της, η Κυριακή Τοπαλούδη σημείωσε: «Δίνουν συγχώρεση στον βιαστή. Να ντρεπόμαστε. Ντρέπομαι που γεννήθηκα Ελληνίδα σε αυτή τη χώρα που με προδίδει. Αν η Ελένη ήταν δικό τους παιδί, απευθύνομαι σε όλο τον πολιτικό κόσμο, τι θα κάνανε; Δεν πήρα απάντηση μέχρι σήμερα. Όλοι τους αγωνίζονται για την καρέκλα τους».

Τέλος, όσον αφορά στην εισαγγελέα Αριστοτελεία Δόγκα, η κυρία Τοπαλούδη δήλωσε πως υποκλίνεται «σε αυτή τη γυναίκα», σημειώνοντας: ««Η κυρία Αριστοτελεία της καρδιάς μας ξεπερνάει τις λέξεις και μας γεμίζει με ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα. Έκανε χιλιάδες ερωτήσεις. Προσπαθούσε να βγάλει αλήθειες. Εισαγγελέας, με κεφαλαία γράμματα».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share