Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Σοκ: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος

Άγριο έγκλημα

18 Μαΐου 2020 09:46
Σοκ: Δολοφονήθηκε δημοσιογράφος
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο μεξικανός δημοσιογράφος Χόρχε Αρμέντα δολοφονήθηκε στο βόρειο τμήμα της χώρας, όπως και ένα μέλος της δημοτικής αστυνομίας, γεγονός το οποίο αυξάνει στους τρεις τον αριθμό των εργαζομένων σε μεξικανικά μέσα ενημέρωσης που έχουν δολοφονηθεί από την αρχή της χρονιάς, ενημέρωσε δικαστική πηγή. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στην Αγγλία με μια 36χρονη γυναίκα να δολοφονεί την ίδια της την μητέρα αποκεφαλίζοντάς την.

Ο δημοσιογράφος, διευθυντής του Medios Obson, ειδησεογραφικού ιστοτόπου, σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης ενόπλων στη Σιουδάδ Ομπρεγόν (βόρεια) που είχε επίσης συνέπεια να σκοτωθεί ένας δημοτικός αστυνομικός και να τραυματιστεί άλλος ένας, διευκρίνισε μέσω Twitter η τοπική εισαγγελία.

Ο Χόρχε Αρμέντα είχε δεχθεί απειλές και ήταν ενταγμένος στο πρόγραμμα προστασίας ανθρώπων που κινδυνεύουν, υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοσιογράφων, επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αντιπρόσωπος της οργάνωσης Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, ΜΚΟ η οποία κάνει λόγο για τρεις δολοφονίες εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης φέτος.

Δολοφονήθηκε 25χρονος δημοσιογράφος

25χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος πυροβολήθηκε από αγνώστους την προηγούμενη εβδομάδα, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε φορέας που εκπροσωπεί εργαζομένους στα ΜΜΕ της Γουατεμάλας.

«Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του συναδέλφου μας Μπράιαν Γκέρα», δημοσιογράφου του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου TLCOM, ανέφερε η συλλογικότητα Sala de Redacción («Αίθουσα Σύνταξης») σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. Βαρύ πένθος επικρατεί και στην ΕΡΤ, μετά τον ξαφνικό χαμό πασίγνωστης δημοσιογράφου.

Η Ένωση Δημοσιογράφων της Γουατεμάλας (APG), ο κύριος φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών του Τύπου, κατηγόρησε την αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ότι «δεν πήραν σοβαρά τις καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής» του δημοσιογράφου. Ζήτησε να διενεργηθεί διεξοδική έρευνα για την υπόθεση.

Φρίκη: 19χρονος δολοφόνησε τη σύντροφό του, την έψησε στη σχάρα και την τάισε στα σκυλιά!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα είδε το φως της δημοσιότητας καθώς ένας 19χρονος από την Αργεντινή δολοφόνησε την 24χρονη σύντροφό του, στη συνέχεια τη διαμέλισε, την έψησε στη σχάρα και τέλος την τάισε στα αδέσποτα!

Είναι ξεκάθαρα ένα από τα πιο σοκαριστικά εγκλήματα που έχουν ακουστεί στα μέσα καθώς δείχνει την απόλυτη απάθεια από πλευράς θύτη, καμία μεταμέλεια και κανένα σεβασμό ως προς το θύμα. Παρ' όλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα τραγικό και αποτρόπαιο έγκλημα, δείτε εδώ την 16χρονη που έκαψε την οικογένειά της, σκηνοθέτησε τον θάνατό της και... κλέφτηκε με τον σύντροφό της!

Ο 19χρονος ομολόγησε τις αποτρόπαιες πράξεις του, παρ' όλο που στην αρχή ισχυρίστηκε πως η κοπέλα είχε τραυματιστεί θανάσιμα πέφτοντας από τις σκάλες. Όταν όμως του ανακοίνωσαν πως ο ιατροδικαστής ανακάλυψε πως ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από πνιγμό αναγκάστηκε να ομολογήσει λέγοντας πως το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η αθεράπευτη ζήλια του για την όμορφη σύντροφό του και οι υπόλοιπες φρικτές κινήσεις έγιναν με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share