Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δίκη Τοπαλούδη: Το ξέσπασμα της μητέρας της - "Αυτοί οι εγκληματίες σε 8 χρόνια μπορεί..."

Τα ισόβια να είναι ισόβια

16 Μαΐου 2020 16:25
Δίκη Τοπαλούδη: Το ξέσπασμα της μητέρας της -

Ξέσπασε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία ζήτησε τα ισόβια «να είναι πραγματικά ισόβια», μιας και η κόρη της δεν μπορεί αν γυρίσει πίσω.

«Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή» είπε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σε σημερινή της συνέντευξη, μετά την απόφαση του Δικαστηρίου εχθές να καταδικάσει τους δύο βιαστές και δολοφόνους της άτυχης φοιτήτριας σε ισόβια. «Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, στο βαθμό που έπρεπε με την ανώτερη των ποινών» είπε η κα Τοπαλούδη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ANT1, και το ίδιο συγκλόνισαν και τα λόγια τη μητέρας της έξω από το δικαστήριο.

Εύχομαι τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια

H μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε τα ισόβια «να είναι πραγματικά ισόβια» και όσο ζουν οι δολοφόνοι του παιδιού της να παραμείνουν στη φυλακή. «Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη ούτε παραδεγματική. Σε 8 χρόνια αυτοί οι στυγνοί εγκληματίες μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους, την υπέροχη Ρόδο... Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου» τόνισε η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Για τη διαδικασία της δίκης η ίδια δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ υποστήριξε την Εισαγγελέα λέγοντας ότι: «Απέδειξε ότι είναι εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης ξέσπασε στη συνέχεια για τους δράστες (τον 23χρονου Ροδίτη Μανώλη Κούκουρα και τον 21χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λουτσάι) αλλά και τους γονείς τους, ενώ ο θείος της τόνισε ότι εάν υπήρχε μια μικρή μεταμέλεια από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

"Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε..." - Σοκάρουν τα λόγια του πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε η απόφαση της δίκης για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη όπου και για τους δυο κατηγορούμενους η απόφαση ήταν η ίδια, ισόβια και κάθειρξη 15 ετών.

Κόλαφος ήταν τα λόγια του πατέρα της άτυχης φοιτήτριας μετά το τέλος της δίκης όπου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ήμουν σίγουρος ότι θα αποδοθεί η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της να μην πω στο 1,85 που ήταν η Ελένη η ακόμη καλύτερα μέχρι τον ουρανό που βρίσκεται η Ελένη...»

«Λυπάμαι αλλά κάποιοι θα έπρεπε να δείξουν τον δέοντα σεβασμό στην οικογένεια μα . Έπρεπε σε αυτή την ιερή στιγμή που φτάνανε προς το τέλος να απευθυνθούν εκεί που έπρεπε να απευθυνθούν. Άκουσα δηλώσεις από πολλά άτομα χθες , υπουργούς παρά υπουργούς ... εμείς είμαστε μακριά από κόμματα...» ανέφερε.

Ακούγοντας την απόφαση είπε ένιωσε μια «στιγμιαία ψυχική ανακούφιση

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share