Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023

Άγριο έγκλημα στην Αρτέμιδα - Δολοφόνησαν 65χρονο άνδρα

Συναγερμός

11 Μαΐου 2020 08:45
Άγριο έγκλημα στην Αρτέμιδα - Δολοφόνησαν 65χρονο άνδρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στην Αρτέμιδα με αγνώστους να δολοφονούν έναν 65χρονο άνδρα. Σύμφωνα με τον AΝΤ1, ο άνδρας βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι και τον θώρακα στην αυλή διώροφου κτιρίου, στην οδό Αγίου Αντωνίου, στην Αρτέμιδα. Παράλληλα, σπαράζει καρδιές με τα λόγια του για το φονικό στα Ανώγεια ο 29χρονος κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και λίγο αργότερα υπέκυψε. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας ήταν 65 ετών, αλβανικής υπηκοότητας και δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν στη δική του οικία. Την έρευνα για την υπόθεση και την επίθεση που δέχτηκε ο άνδρας έχει αναλάβει σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η Αστυνομία.

Φονικό στα Ανώγεια: "Το όπλο το βρήκα εγώ..." - Συγκλονίζουν τα λόγια του αδερφού του Ξυλούρη

Στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου εμφανίστηκε ο αδερφός του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη και μίλησε για το φονικό στα Ανώγεια που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Παράλληλα, εκδόθηκε και η βαλλιστική στην οποία εξετάστηκαν τα όπλα που παραδόθηκαν στην Αστυνομία, δείτε εδώ τι έδειξε.

«Τη Δευτέρα που ξύπνησα, συνειδητοποίησα ότι πρέπει να βρεθεί το όπλο να πάει στη δικαιοσύνη και να δείξει. Θέλουμε την αλήθεια και μόνο. Δεν θέλουμε ψέματα. Το όπλο το βρήκα όπως είπατε. Τα είπα, δεν μπορώ να τα ξαναλέω. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της από εκεί και πέρα», σημείωσε ο Δημήτρης Ξυλούρης στην εκπομπή του Mega «Live News».

«Το όπλο που είχε ο αδερφός μου δεν ξέρω πώς έφτασε στην ταράτσα του σπιτιού μου. Εγώ ήμουν χαμένος, έψαχνα, ρωτούσα, είδα μια σακούλα, είδα το όπλο και το πήγα στην αστυνομία. Το όπλο ήταν του αδερφού μου. Αυτός το είχε πάντα. Δεν είχε άδεια οπλοφορίας», προσέθεσε ο 25χρονος Δημήτρης.

«Δεν έχω μάθει τίποτα. Νομίζω ότι έχει ταυτοποιηθεί ότι το όπλο είναι του αδερφού μου. Περιμένω τη δικαιοσύνη να ταυτοποιηθούν και τα βλήματα, να μου πουν τι έγινε. Σαν οικογένεια, για το χωριό μου, δεν το ήθελε κανείς αυτό που έγινε. Και εμείς χάσαμε και αυτοί έχασαν. Αυτά εννοείται ότι δεν πρέπει να συμβαίνουν. Ας είναι αιτία ο αδερφός μου να μην χαθεί άλλη ψυχή. Όσοι ξέρουν να μιλήσουν», ανέφερε ακόμη ο Δημήτρης Ξυλούρης.

«Είχαν λυθεί οι διαφορές που είχαμε παλιά. Με τον συχωρεμένο μιλούσα. Με όλους μιλούσα. Δεν ξέρω πώς έγινε το κακό. Να μου πείτε και εμένα τον λόγο. Ήμουν στο καφενείο την ώρα του συμβάντος. Δεν άκουσα τίποτα. Με πήραν τηλέφωνο, έτρεξα, μέχρι να τρέξω τον είχαν στο νοσοκομείο, δεν πρόλαβα», εξήγησε συντετριμμένος.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο βεντέτας ανάμεσα στις οικογένειες Καλομοίρη και Ξυλούρη, ο 25χρονος Δημήτρης Ξυλούρης τόνισε: «Πονάμε και πονάνε. Να αφήσουμε τα πολλά και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της. Όσοι πρέπει να μιλήσουν να το κάνουν, να φανεί η αλήθεια. Το ψέμα είναι κακό και τρώει τον άνθρωπο. Φταίμε δεν φταίμε. Με ηρεμία και σύνεση».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share