Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

13χρονος έσφαξε με 15 μαχαιριές τον 7χρονο αδερφό του

Άγριο έγκλημα

30 Απριλίου 2020 11:43
13χρονος έσφαξε με 15 μαχαιριές τον 7χρονο αδερφό του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα έγινε στη Ρωσία με έναν 13χρονο να σφάζει με 13 μαχαιριές τον 7χρονο αδερφό του για ένα video game! Επίσης, μια μακάβρια δολοφονία εξελίχθηκε στις ΗΠΑ με έναν 18χρονο μαζί με τον φίλο του να δολοφονούν εν ψυχρώ τους γονείς της κοπέλας του επειδή δεν τον άφηναν να την δει λόγω... κορωνοϊού.

Ο 13χρονος Αλεξάντερ έπαιζε με ένα παιχνίδι στο κινητό τηλέφωνο της μητέρας του. Όταν όμως έχασε έγινε έξω φρενών. Άρχισε να σπάει τα πάντα ενώ στην συνέχεια έσπασε και το κινητό. Όμως λίγο αργότερα, ο Αλεξάντερ επιτέθηκε κατά του 7χρονου αδερφού του, τον οποίο μαχαίρωσε αρκετές φορές καθώς φοβήθηκε πως θα το έλεγε στην μητέρα τους!

Η μητέρα τους Όλγα είχε αφήσει τα δυο παιδιά να κοιμούνται, καθώς είχε πάει την 6 μηνών αδερφή τους στο σπίτι της μητέρας της για να την κρατήσει. Όταν επέστρεψε σπίτι, είδε τον μικρό γιο της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ ο Αλεξάντερ έκλαιγε και έλεγε πως δεν ξέρει τίποτα.

Αμέσως έφτασε και η αστυνομία, η οποία ανέκρινε τον Αλεξάντερ που ομολόγησε πως εκείνος ήταν που κατακρεούργησε τον αδερφό του με 15 μαχαιριές, επειδή φοβήθηκε πως θα τα έλεγε όλα στην μητέρα τους. Όσο για το ξέσπασμά του; Φοβήθηκε πως οι φίλοι του θα σταματούσαν να του μιλούσαν αν μάθαιναν πως έχασε σε μια τόσο εύκολη πίστα του παιχνιδιού.

19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο - Η υπόσχεση για αισθησιακό χορό που εξελίχθηκε σε φρικτό έγκλημα

19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο, με την αρχική υπόσχεση για αισθησιακό χορό να εξελίσσεται σε φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα και η 23χρονη ερωμένη της Μαρία Φονσέκα αποκεφάλισαν και τεμάχισαν τη σορό του άτυχου Ντιόγκο Γκονσάλβες, κλέβοντας στη συνέχεια περίπου 67.000 ευρώ που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό. Επίσης, φρικτό έγκλημα έγινε γνωστό στη Βρετανία, όπου ένας οικοδόμος 42 ετών φαίνεται πως σκότωσε τη γυναίκα, τις δύο κόρες και το κατοικίδιο σκυλί τους.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν τμήματα της σορού του Γκονσάλβες εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία στην περιοχή Αλγκάβρε. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 21χρονο προκειμένου να καταφέρει να τον δέσει σε μια καρέκλα όπου τελικά τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Το κεφάλι του άτυχου 21χρονου βρέθηκε στην πόλη Ταβίρα και ο κορμός του σε ένα σημείο περίπου 1,5 ώρα μακρύτερα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι το κίνητρο της δολοφονίας από τις δύο γυναίκες ήταν οικονομικό. Κατά τον ίδιο οι δύο δολοφόνοι έκοψαν τα δάχτυλα του Γκονσάλβες προκειμένου με αυτά να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Ο 21χρονος είχε προσθέσει τα χρήματα που φέρονται να άρπαξαν οι δύο ερωμένες ως αποζημίωση για τροχαίο δυστύχημα με θύμα την μητέρα του το 2016. Το φρικτό έγκλημα φέρεται να έχει γίνει κάποια στιγμή ανάμεσα στις 20 και τις 25 Μαρτίου στην πόλη Λάγκος. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές μέχρι σήμερα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share