Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καναδάς: Αυτός είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το μεγαλύτερο μακελειό με τους 16 νεκρούς

Βγήκε στη δημοσιότητα το πρόσωπό του

20 Απριλίου 2020 12:14
Καναδάς: Αυτός είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το μεγαλύτερο μακελειό με τους 16 νεκρούς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστό έγινε το πρόσωπο του Γκάμπριελ Ουόρτμαν, του ανθρώπου που παρέσυρε στο πρωτοφανές του μακελειό 16 ανθρώπους στην Νέα Σκωτία του Καναδά, στο μεγαλύτερο καταγεγραμμένο φονικό στην ιστορία της χώρας.

Μάλιστα αναρτήθηκε και ένα βίντεο στα social media όπου ο άνδρας εξηγεί την τέχνη της οδοντοτεχνικής, αφού ήταν ιδιοκτήτης κιόλας τέτοιου εργαστηρίου.

Ο τρόπος του, το χαμόγελό του, δεν έκαναν κανέναν τότε να φαντάζεται πως αυτός ο άνθρωπος θα εξελιχτεί σε έναν μακελάρη.

18χρονος μαζί με τον φίλο του σκότωσαν τους γονείς της κοπέλας του - Το κίνητρο πίσω από την στυγερή δολοφονία και η εμπλοκή της συντρόφου του

Ένα μακάβριο έγκλημα εξελίχθηκε στις ΗΠΑ με έναν 18χρονο μαζί με τον φίλο του να δολοφονούν εν ψυχρώ τους γονείς της κοπέλας του επειδή δεν τον άφηναν να την δει λόγω... κορωνοϊού. Επίσης ένα μακάβριο έγκλημα συνέβη στην Βρετανία με μια 30χρονη γυναίκα να μαχαιρώνει και να δολοφονεί ένα 7χρονο κοριτσάκι σε πάρκο

Σύμφωνα όμως με την κοπέλα, η οποία κρατείται και αυτή, τα κίνητρα της δολοφονίας των γονιών της ήταν η ληστεία και όχι το ερωτικό πάθος. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει, όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι γονείς της έχουν σπίτι δεσμίδες με χαρτονομίσματα και είναι πλούσιοι!

Για την ιστορία, η Μίριαμ ήταν υιοθετημένη ενώ οι ερευνητές της αστυνομίας, σύμφωνα με το NBC, είναι σίγουροι για την εμπλοκή της στην δολοφονία, παρά τα όσα αντίθετα ισχυρίζεται.

Φρίκη: 6χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της

Φρίκη στον Λίβανο με ένα 6χρονο κορίτσι να ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου από τον πατέρα του, σύμφωνα με την αστυνομία. Ακόμη ένα φρικτό έγκλημα μετά την υπόθεση δολοφονίας όπου μια 19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο.

Σε ανακοίνωση, οι δυνάμεις εσωτερικής ασφαλείας (FSI) ανέφεραν ότι η μικρούλα "ηλικίας περίπου έξι ετών υπέκυψε πριν φτάσει στο νοσοκομείο της Τρίπολης, γύρω στα μεσάνυχτα, μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό της από τον πατέρα της".

Στο τέλος της έρευνας που διενήργησε η αστυνομία, οι δύο γονείς ομολόγησαν ότι "συνήθιζαν να κακοποιούν" την κόρη τους, αναφέρει η ανακοίνωση. "Σημάδια από βίαια χτυπήματα ήταν εμφανή σε διάφορα σημεία του σώματος του παιδιού", προσθέτει η ανακοίνωση, επικαλούμενη την έκθεση του ιατροδικαστή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share