Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

30χρονη γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε 7χρονο κοριτσάκι

Άγριο έγκλημα

10 Απριλίου 2020 11:07
30χρονη γυναίκα μαχαίρωσε και σκότωσε 7χρονο κοριτσάκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα μακάβριο έγκλημα συνέβη στην Βρετανία με μια 30χρονη γυναίκα να μαχαιρώνει και να δολοφονεί ένα 7χρονο κοριτσάκι σε πάρκο. Ακόμη ένα φρικτό έγκλημα μετά το 6χρονο κορίτσι που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον ίδιο του το πατέρα.

Συγκεκριμένα, η 7χρονη Έμιλι Τζόουνς οδηγούσε το πατίνι της στο Κουίνς Πάρκ ενώ έκαναν βόλτα με τον πατέρα της, όταν δέχθηκε αναίτια επίθεση από μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών από την Σομαλία. Παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης να σώσουν τη ζωή της Έμιλι, πέθανε περίπου μία ώρα αργότερα, αφού έσπευσαν στο νοσοκομείο.

Μετά τη φρικτή επίθεση, η δολοφόνος συνελήφθη στη σκηνή του εγκλήματος. Η 30χρονη γυναίκα κρατείται τώρα σε κέντρο κράτησης υψηλής ασφαλείας βάσει του νόμου για την ψυχική υγεία.

Οι γονείς της κατά τη διάρκεια ενός φόρου τιμής στην κόρη τους, δήλωσαν: «Η Έμιλι ήταν 7 ετών, το μόνο παιδί μας και το φως της ζωής μας. Ήταν πάντα γεμάτη χαρά, αγάπη και γέλιο. Η Έμιλι είχε ένα τόσο όμορφο χαμόγελο και ήταν όμορφη μέσα και έξω. Είχε μια καρδιά τόσο μεγάλη όσο το χαμόγελό της. Είναι πραγματικά σπαραξικάρδιο να ξυπνήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς την Έμιλι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί συνέβη αυτό. Ποτέ δεν θα φτάσουμε να δούμε το όμορφο κοριτσάκι μας να μεγαλώνει και να γίνεται μια υπέροχη νεαρή κοπέλα».

19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο - Η υπόσχεση για αισθησιακό χορό που εξελίχθηκε σε φρικτό έγκλημα

19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο, με την αρχική υπόσχεση για αισθησιακό χορό να εξελίσσεται σε φρικτό έγκλημα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 19χρονη Μαρία Μαλβέιρα και η 23χρονη ερωμένη της Μαρία Φονσέκα αποκεφάλισαν και τεμάχισαν τη σορό του άτυχου Ντιόγκο Γκονσάλβες, κλέβοντας στη συνέχεια περίπου 67.000 ευρώ που είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό. Επίσης, φρικτό έγκλημα έγινε γνωστό στη Βρετανία, όπου ένας οικοδόμος 42 ετών φαίνεται πως σκότωσε τη γυναίκα, τις δύο κόρες και το κατοικίδιο σκυλί τους.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται όταν τμήματα της σορού του Γκονσάλβες εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία στην περιοχή Αλγκάβρε. Τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Μαλβέιρα φέρεται να υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στον 21χρονο προκειμένου να καταφέρει να τον δέσει σε μια καρέκλα όπου τελικά τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου.

Το κεφάλι του άτυχου 21χρονου βρέθηκε στην πόλη Ταβίρα και ο κορμός του σε ένα σημείο περίπου 1,5 ώρα μακρύτερα. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι το κίνητρο της δολοφονίας από τις δύο γυναίκες ήταν οικονομικό. Κατά τον ίδιο οι δύο δολοφόνοι έκοψαν τα δάχτυλα του Γκονσάλβες προκειμένου με αυτά να αποκτήσουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Ο 21χρονος είχε προσθέσει τα χρήματα που φέρονται να άρπαξαν οι δύο ερωμένες ως αποζημίωση για τροχαίο δυστύχημα με θύμα την μητέρα του το 2016. Το φρικτό έγκλημα φέρεται να έχει γίνει κάποια στιγμή ανάμεσα στις 20 και τις 25 Μαρτίου στην πόλη Λάγκος. Οι δύο γυναίκες δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές μέχρι σήμερα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share