Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ και ανατροπή με τον νεκρό οδηγό νταλίκας: Δεν πυροβολήθηκε αλλά... δολοφονήθηκε μ' άλλον τρόπο

Δεν ήταν Έλληνας

9 Απριλίου 2020 10:39
Θρίλερ και ανατροπή με τον νεκρό οδηγό νταλίκας: Δεν πυροβολήθηκε αλλά... δολοφονήθηκε μ' άλλον τρόπο

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τον οδηγό νταλίκας που βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του σε πάρκινγκ στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν τον άνδρα, που εντοπίστηκε με πολλά αίματα στο στήθος στην καμπίνα του φορτηγού του στη θέση Σχινέζα Ασπροπύργου, να φέρει τραύμα στο στήθος από όπλο, οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για θανατηφόρο τραύμα από μαχαίρι!

Με βάση αυτό το εύρημα το επικρατέστερο σενάριο το οποίο εξετάζουν οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που έχουν σπεύσει στην περιοχή είναι ο άτυχος οδηγός να έπεσε θύμα άγριας ληστείας.

Όσον αφορά την ταυτότητα του οδηγού, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αλλοδαπό, πιθανότατα από την Τουρκία!

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr:

Φρίκη: 6χρονη ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της

Φρίκη στον Λίβανο με ένα 6χρονο κορίτσι να ξυλοκοπείται μέχρι θανάτου από τον πατέρα του, σύμφωνα με την αστυνομία. Ακόμη ένα φρικτό έγκλημα μετά την υπόθεση δολοφονίας όπου μια 19χρονη μαζί με την 23χρονη ερωμένη της αποκεφάλισαν και τεμάχισαν 21χρονο.

Σε ανακοίνωση, οι δυνάμεις εσωτερικής ασφαλείας (FSI) ανέφεραν ότι η μικρούλα "ηλικίας περίπου έξι ετών υπέκυψε πριν φτάσει στο νοσοκομείο της Τρίπολης, γύρω στα μεσάνυχτα, μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό της από τον πατέρα της".

Στο τέλος της έρευνας που διενήργησε η αστυνομία, οι δύο γονείς ομολόγησαν ότι "συνήθιζαν να κακοποιούν" την κόρη τους, αναφέρει η ανακοίνωση. "Σημάδια από βίαια χτυπήματα ήταν εμφανή σε διάφορα σημεία του σώματος του παιδιού", προσθέτει η ανακοίνωση, επικαλούμενη την έκθεση του ιατροδικαστή.

Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τον 3χρονο γιο της για να πάει διακοπές

Ένα φρικιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με μία μητέρα από την Κροατία να σκοτώνει το 3χρονο αγγελούδι της επειδή ήθελε να πάει διακοπές. 63 χρόνια έχουν περάσει από το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα. Όταν μια 19χρονη δηλητηρίασε πατέρα και αδελφό κατά προτροπή του θετού της παππού και... εραστή της

Οι λεπτομέρειες για το πως αφαίρεσε την ζωή του ίδιου της του παιδιού, προκαλούν ανατριχίλα. H Κιάρα ήθελε να πάει διακοπές στα Σκόπια και δεν μπορούσε να βρει κάποιον να κρατήσει τον Ντένις. Τότε αποφάσισε να τον στραγγαλίσει, βάζοντάς του μια σακούλα στο κεφαλάκι του. Ο Ντένις πέθανε από ασφυξία.

Η μητέρα παράτησε το άψυχο κορμάκι του γιου της στο λιμάνι Pula και έφυγε για διακοπές. Η ιστορία ήρθε ξανά στο προσκήνιο (το έγκλημα έγινε το 2018), καθώς η Κιάρα έχει το θράσος να ζητάει μείωση της ποινής της.

Της έχουν επιβληθεί 33 χρόνια κάθειρξη και 2 σε ψυχιατρική κλινική, με την ίδια να ζητάει την μείωση της ποινής Φυσικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με την είδηση να εξαγριώνει τους Κροάτες, μόνο στο άκουσμα πως ζήτησε επιείκεια.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share