Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Νεκρός οδηγός νταλίκας - Βρέθηκε πυροβολημένος

Μυστήριο

9 Απριλίου 2020 08:56
Θρίλερ στον Ασπρόπυργο: Νεκρός οδηγός νταλίκας - Βρέθηκε πυροβολημένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρός μέσα στη νταλίκα του βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης οδηγός που είχε σταματήσει στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της νταλίκας φέρει τραύματα από όπλο, με την πρώτη εκτίμηση να είναι πως πρόκειται για καραμπίνα.

Περισσότερο φως στην υπόθεση μυστήριο θα ρίξει ο ιατροδικαστής.

Αυτή τη στιγμή από την αστυνομία εξετάζεται το ενδεχόμενο της δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία, όπως είχαμε και σε αντίστοιχη περίπτωση στο Καβούρι.

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Πυροβόλησε από το μπαλκόνι και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του (video)

Στο κέντρο της Αθήνας ένας 53χρονος παρέμεινε ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του αφού προηγουμένως είχε πυροβολήσει κατά ενός ατόμου πακιστανικής καταγωγής στην διπλανή πολυκατοικία.

Ο δράστης είχε βγει εδώ και λίγο καιρό από το Δρομοκαΐτειο και είχε σταματήσει να λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα ανάλογο περιστατικό βίας είχαμε και στην Πάτρα.

Από την άλλη πλευρά, στο Λαύριο, αλλοδαποί εξεγέρθηκαν προκαλώντας συναγερμό στην αστυνομία ενώ παράλληλα στη Μαλακάσα, μετανάστες σπάνε την καραντίνα και βγαίνουν βόλτες ανεξέλεγκτα.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ στο Athensmagazine.gr:

Λιόσια - Στο νοσοκομείο 8χρονη μετά από πυροβολισμό

Ένα οκτάχρονο παιδί από τα Λιόσια μεταφέρθηκε από τη μητέρα του στο Νοσοκομείο των Παίδων, με πυροβολισμό στο δεξί του πόδι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η οκτάχρονη βρήκε ένα όπλο και μαζί με έναν φίλο της έπαιζαν με αυτό.

Χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί πώς, η μικρή κατά λάθος πυροβολήθηκε στο δεξί της πόδι. Πρόσφατα, πυροβολισμοί έπεσαν και στην Κηφισιά σε σούπερ μάρκετ.

Καταδίωξη με πυροβολισμό στην Κηφισιά! Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί και συνελήφθησαν τρεις άνδρες!

Καταδίωξη με πυροβολισμό στον αέρα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι στους δρόμους της Κηφισιάς, μεταξύ οχήματος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις Ρομά και αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Δείτε και τι έγινε στο θρίλερ του Χολαργού.

Οι αστυνομικοί μόλις είδαν το όχημα -που όπως αποδείχθηκε ήταν νοικιασμένο- το θεώρησαν ύποπτο και έκαναν νόημα να σταματήσει. Ο οδηγός ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και στο ύψος του νεκροταφείου της Κηφισιάς έκανε επικίνδυνο ελιγμό, με σκοπό να εμβολίσει τους αστυνομικούς.

Τότε ο ένας αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους τρεις Ρομά, ενώ ο τέταρτος διέφυγε, ενώ κατά τη διάρκεια του περιστατικού, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σοκ στο Καβούρι - Νεκρός 47χρονος επιχειρηματίας

Σοκ στο Καβούρι, καθώς 47χρονος επιχειρηματίας έχασε την ζωή του μετά από καυγά με 26χρονο. Επίσης,φρικτό θάνατο βρήκε τις προηγούμενες ημέρες ένας 57χρονος επιχειρηματίας

Οι δυο άνδρες λογομάχησαν, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στην αυλή των κατοικιών, με τον 26χρονο να γρονθοκοπεί τον 47χρονο. Εκείνος έπεσε αιμόφυρτος, χτυπώντας το κεφάλι του. Οι υπόλοιποι ένοικοι έτρεξαν να χωρίσουν τους δυο άνδρες, με το ΕΚΑΒ να καταφτάνει για τις πρώτες βοήθειες. Ο 47χρονος αρνήθηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Όμως το επόμενο πρωί βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, με τις Αρχές να συλλαμβάνουν τον 26χρονο. Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας ώστε να φανούν τα αίτια του θανάτου του 47χρονου, αν επήλθε από τα χτυπήματα ή από παθολογικά αίτια.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share