Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Δολοφονία στο Καβούρι - 47χρονος γρονθοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από γόνο επιχειρηματικής οικογένειας

Αναμένεται η απολογία του

6 Μαρτίου 2020 16:48
Δολοφονία στο Καβούρι - 47χρονος γρονθοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από γόνο επιχειρηματικής οικογένειας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δολοφονία σημειώθηκε στο Καβούρι με πρωταγωνιστή γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας. Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Ο νεαρός μετά από επεισόδιο που είχε με γείτονά του, τον γρονθοκόπησε με αποτέλεσμα ο 47χρονος να αφήσει λίγες ώρες αργότερα την τελευταία του πνοή, ενώ ο 27χρονος που παρουσιάστηκε λίγες ώρες αργότερα αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης, συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Το συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Ήταν λίγο μετά τις 17:30 όταν ο νεαρός γόνος της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας βγήκε από το συγκρότημα κατοικιών που διαμένει, στη θέση Φάρος Καβουρίου, κοντά στην αεροπορική βάση, με τη φίλη του και τον σκύλο του.

Ο 47χρονος που εκείνη τη στιγμή έτυχε να βγαίνει από το συγκρότημα είχε φραστικό επεισόδιο με το νεαρό και στη συνέχεια, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, με αποτέλεσμα να του ρίξει μια μπουνιά, προκειμένου να αφήσει το χέρι του.

Ο άνδρας, σωριάστηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα κι ένας συγγενής του κάλεσε το ΕΚΑΒ. Όμως, οι πληροφορίες λένε πως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως ήταν καλά και επέστρεψε σπίτι του. Στις 12:30 ξημερώματα Κυριακής, ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο νεαρός, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, μετέβη στο ΑΤ Βουλιαγμένης, όπου συνελήφθη. Θα παραμείνει το σαββατοκύριακο στα κρατητήρια και τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για να απολογηθεί.

Εξελίξεις έχουμε και με την δολοφονία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αυτή της Ελένης Τοπαλούδη, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δολοφονήθηκε 25χρονος δημοσιογράφος

25χρονος δημοσιογράφος, ο οποίος πυροβολήθηκε από αγνώστους την προηγούμενη εβδομάδα, υπέκυψε στα τραύματά του, ανακοίνωσε φορέας που εκπροσωπεί εργαζομένους στα ΜΜΕ της Γουατεμάλας.

«Με θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του συναδέλφου μας Μπράιαν Γκέρα», δημοσιογράφου του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου TLCOM, ανέφερε η συλλογικότητα Sala de Redacción («Αίθουσα Σύνταξης») σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα. Βαρύ πένθος επικρατεί και στην ΕΡΤ, μετά τον ξαφνικό χαμό πασίγνωστης δημοσιογράφου.

Η Ένωση Δημοσιογράφων της Γουατεμάλας (APG), ο κύριος φορέας εκπροσώπησης των επαγγελματιών του Τύπου, κατηγόρησε την αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ότι «δεν πήραν σοβαρά τις καταγγελίες για απειλές κατά της ζωής» του δημοσιογράφου. Ζήτησε να διενεργηθεί διεξοδική έρευνα για την υπόθεση.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share