Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σκότωσε την γυναίκα του μαχαιρώνοντάς την και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο λόγος θα σας μουδιάσει

Σοκ!

24 Μαρτίου 2020 10:21
Σκότωσε την γυναίκα του μαχαιρώνοντάς την  και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Ο λόγος θα σας μουδιάσει

Ένας άντρας μαχαίρωσε την κοπέλα του μέχρι θανάτου σε ένα κατάστημα επειδή αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε. Ο δολοφόνος ύστερα έστρεψε το μαχαίρι προς τον εαυτό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει χωρίς επιτυχία.

Οι σοκαριστικές εικόνες δείχνουν τον άντρα να σπαρταράει στο πάτωμα καλυμμένος με αίμα ενώ οι πελάτες και η μητέρα της γυναίκας έχουν μείνει παγωμένοι από την βιαιότητα της πράξης του.

Μετά τους παρακάλεσε να τον αποτελειώσουν. Το σώμα της 23χρονης γυναίκας φαίνεται κάτω από τον καταψύκτη του μανάβικου. Μάρτυρες λένε πως την μαχαίρωσε 17 φορές. Ο 26χρονος άντρας την είχε ακολουθήσει στο κατάστημα της πόλης Ufa της Ρωσίας.

Νωρίτερα, την περίμενε κοντά στο σπίτι της και εκείνη είχε προσπαθήσει να του ξεφύγει, σύμφωνα με τους γείτονες. Αναφορές λένε πως οι γονείς της ήταν ενάντια σε έναν πιθανό γάμο, γιατί ο δράστης είχε ποινικό μητρώο.

Την προσέγγισε έξω από το μαγαζί με λουλούδια και της ζήτησε να τον παντρευτεί, αλλά εκείνη αρνήθηκε και του ζήτησε να χωρίσουν.

Μετά μπήκε μέσα στο μαγαζί φωνάζοντας ‘βοήθεια”!

Εκείνος φώναξε: “Εάν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς” και άρχισε να την μαχαιρώνει. Μετά κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος του. δράστης είναι στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Μία πωλήτρια του καταστήματος δήλωσε: “Είμαστε ακόμα σοκαρισμένοι. Ζήσαμε τον εφιάλτη. Ήταν τραγικό, ξεκίνησε να την μαχαιρώνει. Και μετά μαχαίρωσε τον εαυτό του. Ένας αστυνομικός είπε πως εκείνη πέθανε στον τόπο του εγκλήματος.”

Ένα ακόμα αποτρόπαιο έγκλημα είναι και αυτό με την μάνα που σκότωσε τον 3χρονο γιο της!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share