Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 38χρονος σκότωσε την 37χρονη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε την 15χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε! (Video)

Κτηνωδία!

7 Φεβρουαρίου 2020 10:51
Φρικιαστικό έγκλημα: 38χρονος σκότωσε την 37χρονη σύντροφό του, βίασε και στραγγάλισε την 15χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε! (Video)

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στην Ιρλανδία με έναν 38χρονο να σκοτώνει την 37χρονη σύντροφό του, να βιάζει και να στραγγαλίζει την 15χρονη κόρη της και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά τον 49χρονο άνδρα να σκότωσε τη γυναίκα του και να απαγάγει το παιδί του!

Συγκεκριμένα, ο Ράσελ Στιλ, διατηρούσε σχέσεις με την 37χρονη Ζιζέλ Ερέρα από την Κολομβία. Η Ζιζέλ είχε μια 15χρονη κόρη, την Άλισον, η οποία φυσικά ζούσε μαζί με την μητέρα της και τον σύντροφό της.

Όμως καμία από τις δυο δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα μαρτυρούσε στα χέρια του, φαινομενικά μέχρι την «μαύρη ημέρα», πράου Ράσελ.

Ο Στιλ σκότωσε την Ζιζέλ στον ύπνο της και στην συνέχεια πήγε στην κρεβατοκάμαρα της νεαρής Άλισον. Αφού την βίασε, στην συνέχεια την στραγγάλισε. Τελευταίο θύμα του Στιλ ήταν ο ίδιος του ο εαυτός, καθώς κρεμάστηκε.

Τα τρία πτώματα ανακαλύφθηκαν από την Αστυνομία, όταν οι συνάδελφοι του Ράσελ ανησύχησαν επειδή δεν εμφανίστηκε στην δουλειά.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα έπαθαν σοκ με την αγριότητα των εγκλημάτων με τον ιατροδικαστή, να δηλώνει πως βρέθηκε μπροστά σε μια περίπτωση «ακραίας μανίας».

Άγριο έγκλημα: Άνδρας σκότωσε την γυναίκα και τα παιδιά του! Ζούσε με τα πτώματα για μέρες!

Άγριο έγκλημα έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ με 44χρονο άνδρα να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο που είχε η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους. Ακόμη μια άγρια δολοφονία είχε γίνει πριν λίγες μέρες με άνδρα να σκοτώνει, να ακρωτηριάζει και να τρώει την πρώην σύντροφό του!

Σύμφωνα με τη Daily Mail, γείτονες ανέφεραν ότι είχαν να τους δουν από το μέσα Δεκεμβρίου και συγγενείς ισχυρίστηκαν ότι είχαν να ακούσουν νέα τους από τις 6 Ιανουαρίου. Αστυνομικοί είπαν ότι ο 44χρονος φυσιοθεραπευτής απαντούσε στα μηνύματα που έστελναν φίλοι και συγγενείς στα θύματα του άγριου φονικού, ενώ εκείνα κείτονταν νεκρά μέσα στο σπίτι.

Ο τρόπος και ο ακριβής χρόνος που έχασαν τη ζωή τους τα θύματα δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, πιστεύεται ότι δολοφονήθηκαν στα μέσα Δεκεμβρίου.

«Στις 29 Δεκεμβρίου, δεχθήκαμε κλήση στο αστυνομικό τμήμα από συγγενή των θυμάτων που μας ζήτησε να πάμε στο σπίτι της οικογένειας για να δούμε εάν είναι καλά στην υγείας τους. Της είχαν πει ότι ήταν κρυωμένοι και δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους για δύο μέρες. Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι αλλά δεν κατάφεραν να επικοινωνήσουν με κάποιον, ωστόσο αυτό δεν τους κίνησε την περιέργεια καθώς ήταν γνωστό ότι ο δράστης ταξίδευε συχνά καθώς εργαζόταν στο Κονέκτικατ και επέστρεφε στη Φλόριντα τα Σαββατοκύριακα. Οι αστυνομικοί έφυγαν από το σπίτι καθώς δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο», είπε ο σερίφης, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι αστυνομικοί πήγαν ξανά στο σπίτι της οικογένειας για έλεγχο έπειτα από ένα δεύτερο τηλεφώνημα που δέχθηκαν στο τμήμα από γείτονα της οικογένειας. Έχοντας μαζί τους ένταλμα εισήλθαν στο σπίτι και βρήκαν τα τέσσερα πτώματα.

Ο δράστης συνελήφθη μπροστά στα μάτια των έντρομων γειτόνων. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν τον 44χρονο στο νοσοκομείο καθώς είχε καταναλώσει χάπια και είχε πει ότι θέλει να κάνει κακό στον εαυτό του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share