Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτό έγκλημα: Άνδρας σκότωσε, ακρωτηρίασε και έφαγε την πρώην σύντροφό του!

Αποτρόπαιο!

8 Ιανουαρίου 2020 18:08
Φρικτό έγκλημα: Άνδρας σκότωσε, ακρωτηρίασε και έφαγε την πρώην σύντροφό του!

Ένα φρικτό έγκλημα έγινε στις ΗΠΑ με έναν άνδρα να κατηγορείται πως σκότωσε, ακρωτηρίασε και έφαγε μέλη της πρώην συντρόφου του, κρίθηκε ακατάλληλος για να δικαστεί, λόγω της ψυχιατρικής κατάστασής του. Ακόμη μια άγρια δολοφονία είχε γίνει πριν λίγες μέρες με έναν άνδρα να σκοτώνει μια άστεγη γυναίκα που προσπαθούσε να βρει μέρος να κοιμηθεί.

Όπως μεταδίδει η New York Post, ο 38χρονος Joseph Oberhansley θα μεταφερθεί σε κρατικό νοσοκομείο μετά την ψυχιατρική αξιολόγησή του από δύο ειδικούς, τον Δεκέμβριο. Οι συνήγοροί του πέτυχαν συμφωνία για να σταλεί τελικά σε νοσοκομείο.

Ο Oberhansley κατηγορείται πως σκότωσε τον Σεπτέμβριο του 2014 την Tammy Jo Blanton σε σπίτι στο Τζέφερσονβιλ, στο Κεντάκι. Στη συνέχεια ακρωτηρίασε το νεκρό σώμα της και έφαγε κομμάτια του.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα της άτυχης γυναίκας μέσα στην μπανιέρα, το κρανίο και το στήθος της είχαν ανοιχτεί, ενώ η καρδιά της, τα πνευμόνια της και ο εγκέφαλός της έλλειπαν. Στη συνέχεια βρήκαν στην κουζίνα του σπιτιού τα σύνεργα του εγκλήματος: πιάτα, τηγάνια και άλλα σκεύη γεμάτα αίμα.

Η πρώτη δίκη του τον Αύγουστο χαρακτηρίστηκε κακοδικία καθώς ένας μάρτυρας έδωσε στοιχεία που έδειχναν πως δεν ήταν σε θέση να δικαστεί.

Ο εισαγγελέας συμφώνησε στη νοσηλεία του 38χρονου προκειμένου να διευκολύνει τη δίκη. Ο δικηγόρος του Oberhansley Jeremy Mull χαρακτήρισε τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «σωστή κίνηση».

«Λόγω της φύσης της υπόθεσης- των κατηγοριών- και της συμπεριφοράς του εντός κι εκτός δικαστηρίου, δεν υπάρχει πραγματικά ερώτημα για το εάν είναι σε θέση να δικαστεί. Δεν μπορεί να βοηθήσει την υπεράσπισή του ούτε καταλαβαίνει τις διαδικασίες» τόνισε.

Άγρια δολοφονία: Μητέρα μαχαίρωσε 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και πέταξε από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! (photos)

Μια άγρια δολοφονία έγινε στο Σικάγο με μία 20χρονη μητέρα να μαχαιρώνει 19 φορές το 7 μηνών μωρό της και να πετά από το παράθυρο το 2χρονο παιδί της! Ακόμη ένα άγριο έγκλημα μετά την μητέρα που σκότωσε τα 3 παιδιά της!

H Aleah Newell δυο μέρες πριν την ασύλληπτη τραγωδία ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis. Η Πρόνοια όμως δεν πρόλαβε να δράσει και το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη.

Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί ελαφριά.

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί. Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share