Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα!

Σοκαριστικό!

6 Φεβρουαρίου 2020 23:08
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο στην Πάτρα!

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 41χρονου σε φανοποιείο, στο Νέο Σούλι στην Πάτρα.

Στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί, αποτυπώνεται η συμπλοκή μεταξύ θύματος και δράστη.

Βίντεο-ντοκουμέντο! Η τελευταία διαδρομή της Ελένης Τοπαλούδη πριν από το θάνατό της!

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ήρθε στο «φώς» της δημοσιότητας για το θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη, που δείχνει την τελευταία διαδρομή πριν από το μοιραίο, στο αυτοκίνητο των δραστών, τη στιγμή που σοκάρουν οι μαρτυρίες στη δίκη της.

Η δίκη για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη συνεχίζεται σε βαρύ κλίμα. Κατά τη χθεσινή διαδικασία οι δύο κατηγορούμενοι «έδειξαν» ο ένας τον άλλον εκείνον που στάθηκε στην άκρη του γκρεμού και πέταξε στην θάλασσα την Ελένη Τοπαλούδη.

Κι ενώ η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη, το Star έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο ντοκουμέντο από την τελευταία διαδρομή της άτυχης φοιτήτριας από το μοιραίο σπίτι στους Πεύκους, στον γκρεμό όπου κατηγορούνται ότι την πέταξαν ο Ροδίτης και ο Αλβανός φίλος του.

Η Ελένη Τοπαλούδη κάθεται λιπόθυμη -όπως έχουν ισχυριστεί- στη θέση του συνοδηγού. Νωρίτερα οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να την είχαν χτυπήσει με μανία και να την είχαν απειλήσει με μαχαίρι. Στο video-ντοκουμέντο ο ένας από τους δύο κάθεται στην καρότσα και ο άλλος οδηγεί.

Θρίλερ με το έκλημα στη Φθιώτιδα: Αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του ζευγαριού και τα νέα στοιχεία! (Video)

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει το έγκλημα στην Φθιώτιδα και συγκεκριμένα η υπόθεση του θανάτου του 48χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του και μετά να αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γιώργος Καραϊβάζ και της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχουν έρθει στο φως νέα στοιχεία που πιθανόν να ανατρέψουν τα έως τώρα δεδομένα.

Ποιος έκλεψε το τζιπ του ζευγαριού από τη Μακρακώμη;

Όπως είπε, το τζιπ του ζευγαριού που εκλάπη την ημέρα της κηδείας του, δεν είχε ερευνηθεί από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, όπως κανονικά θα έπρεπε.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το σπίτι του ζευγαριού ήταν αναστατωμένο μετά τον θάνατό τους προκαλεί πάρα πολλά ερωτήματα. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, φαίνεται ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι και έψαχναν κάτι. Το γεγονός όμως ότι έγινε πλημμελής έρευνα και δεν καταγράφηκαν όλα τα αντικείμενα του σπιτιού έχει σαν αποτέλεσμα οι Αρχές να μη γνωρίζουν αν αφαιρέθηκε κάτι από το σπίτι και τι ήταν αυτό.

Επίσης, κατά την έρευνα στον τόπο του εγκλήματος, δεν ήταν παρών ιατροδικαστής, καθώς δεν υπάρχει ιατροδικαστική υπηρεσία στη Λαμία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαπιστωθεί με σιγουριά αν ήταν δολοφονία με αυτοκτονία. Αν ήταν παρών ο ιατροδικαστής θα μπορούσε να αποφανθεί αν όντως επρόκειτο για αυτοκτονία, από το τραύμα, από τη φορά του βλήματος και από άλλα στοιχεία που καταδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Φίλοι και συγγενείς δεν πιστεύουν ότι έγινε φονιάς ο 48χρονος

Την ίδια ώρα τόσο το συγγενικό, όσο και το φιλικό περιβάλλον του 48χρονου δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει ότι σκότωσε από ζήλια τη σύζυγό του και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Όλοι μιλούν για έναν άνθρωπο ήπιων τόνων, ο οποίος δεν ήθελε τις συγκρούσεις και ακόμα και στις πιο έντονες στιγμές του είχε ήπιες αντιδράσεις.

Τους φαίνεται, λοιπόν, αδιανόητο να προχώρησε ηθελημένα σε μια τέτοια ενέργεια, καθώς δεν ταίριαζε καθόλου στην ιδιοσυγκρασία του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share