Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αγρίνιο: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση δολοφονίας του δάσκαλου, Νίκου Μέντζου! (Vdeo)

Τα μηνύματα της συζύγου του και της φίλης του λίγο πριν πεθάνει!

4 Δεκεμβρίου 2019 18:41
Αγρίνιο: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση δολοφονίας του δάσκαλου, Νίκου Μέντζου!  (Vdeo)

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση δολοφονίας του δασκάλου, Νίκου Μέντζου, στο Αγρίνιο, με τα μηνύματα της συζύγου του και της φίλης του λίγο πριν πεθάνει, να έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Μία υπόθεση που συγκλονίζει είναι αυτή της δολοφονία του ναυτικού, με την 27χρονη κατηγορούμενη να μιλάει για το αίτημα αποφυλάκισής της που έγινε δεκτό!

Στο εδώλιο κάθεται η σύζυγός του, η οποία κατηγορείται πως αφού ακινητοποίησε τον σύζυγό της με τη βοήθεια αγνώστου προσώπου στο αυτοκίνητό του, τον περιέλουσε με βενζίνη και τον έκαψε, θολωμένη από την επιθυμία της για εκδίκηση λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης του.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» έφερε στο «φως» τα μηνύματα που έστειλε η κατηγορούμενη στο κινητό του συζύγου της λίγο πριν αυτός βρεθεί νεκρός.

Στις 08:59:00 οι δυο τους είχαν μια τηλεφωνική συνομιλία 40 δευτερολέπτων, ενώ στις 10:05 μίλησαν ξανά για 80 δευτερόλεπτα. Αμέσως μετά στις 10:07 ο δάσκαλος τηλεφωνεί στη χρηματίστριά του, ζητώντας της να πουλήσει το χαρτοφυλάκιό του και μετά από σχεδόν μία ώρα τηλεφωνεί στη σύζυγό του ξανά και φέρεται να της λέει «θα γίνουν όλα ρημαδιό».

Μετά από τη συνομιλία αυτή, η κατηγορούμενη του έστειλε τρία γραπτά και φωνητικά μηνύματα, ενώ του τηλεφώνησε κιόλας, αλλά η κλήση προωθήθηκε στον τηλεφωνητή.

Το τελευταίο, μάλιστα, φωνητικό μήνυμα που του έστειλε ήταν στις 11:44, σχεδόν 15 λεπτά ύστερα από την εκδήλωση της φωτιάς στο αυτοκίνητο του άτυχου δασκάλου.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε γύρω στις 11:20 το πρωί. Η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή εντοπίζει το σήμα από το κινητό της κατηγορούμενης στις 11:55, που δείχνει ότι την ώρα της φωτιάς η γυναίκα δε βρισκόταν στο σημείο του εγκλήματος.

Πολλά φωνητικά μηνύματα του είχε στείλει και η γυναίκα με την οποία φέρεται να είχε ο δάσκαλος εξωσυζυγική σχέση.

Η γυναίκα φαίνεται να του αφήνει συνεχώς φωνητικά μηνύματα από το πρωί της μοιραίας μέρας, ενώ του απέστειλε φωνητικό μήνυμα στις 11:10, δέκα λεπτά δηλαδή πριν πεθάνει και μετά στις 12:38 αφού έχει βρεθεί το αυτοκίνητο να καίγεται και μέσα απανθρακωμένος ο άνδρας.

Η ερωμένη του δασκάλου, μάλιστα, συνεχίζει να στέλνει μηνύματα μέχρι αργά τη νύχτα κάτι που δείχνει ότι δεν είχε μάθει για τον θάνατό του.

Φρίκη: 38χρονος "ξεκλήρισε" ολόκληρη οικογένεια, αντρόγυνο και ανήλικο παιδί και έκανε σ@ξ με το πτώμα της γυναίκας!

Μια άγρια και ανατριχιαστική δολοφονία έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο, ένας 38χρονος εισέβαλε σε ένα σπίτι και σκότωσε έναν 35χρονο, τη σύζυγό του και το μόλις 4 μηνών γιο τους, ενώ στην συνέχεια επί τρεις ολόκληρες ώρες έκανε σεξ με τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στην Ινδία, που λέγεται Νασιρουντίν, έχει χαρακτηριστεί ως "σεξομανής" και "νεκρόφιλος". Λίγες μέρες μετά το έγκλημα που μας είχε συγκλονίσει και έκανε το γύρο του διαδικτύου της απαγωγής ενός ασθενή και ο διαμελισμός του.

Λίγες μέρες μετά το έγκλημα που μας είχε συγκλονίσει και έκανε το γύρο του διαδικτύου της απαγωγής ενός ασθενή και το διαμελισμό του, σύμφωνα με τη Dailymail o δολοφόνος ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του λέγοντας ότι εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας, σκότωσε χτυπώντας με μια μεγάλη πέτρα στο κεφάλι τον πατέρα και έσφαξε τη μητέρα με το πτώμα της οποίας έκανε σεξ επί τρεις ώρες.

Η δράση του όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού στη συνέχεια τραυμάτισε την 10χρονη κόρη και τον 4χρονο γιο του ζευγαριού και βίασε το κορίτσι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share