Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Όλοι ήξεραν κανένας δεν μιλούσε!

19 Νοεμβρίου 2019 10:24
Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Πώς ο 54χρονος οδηγήθηκε στον φόνο;

Κανένας από τους κατοίκους στου νησιού της Ιθάκης δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο 54χρονος θα μπορούσε να φτάσει στην δολοφονία. Ολόκληρη η τοπική κοινότητα είναι συγκλονισμένη με το φονικό. Ποιος ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη;

Δείτε επίσης: Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία στην Ιθάκη: «Τον σκότωσε γιατί...»

Σε διάσταση βρισκόταν το ζευγάρι και η φράση που τους χαρακτήριζε, σύμφωνα με τους κατοίκους, ήτα :«Υπήρχαν προβλήματα...». Η 42χρονη, είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση με άλλον άντρα, και ζητούσε διαζύγιο από τον σύζυγό της. Παρ' ότι «όλοι γνώριζαν», αλλά όπως σε όλες τις μικρές κοινωνίες, κανείς δεν μιλούσε, η κατάληξη ήταν ένας άνθρωπος νεκρός, ένας κατεστραμμένος πατέρας στη φυλακή, μία μητέρα σε κατάσταση σοκ και ένα κοριτσάκι στην τρυφερή ηλικία των 8 ετών, να βρίσκεται μετέωρο.

Η αγάπη του 54χρονου πατέρα για την 8χρονη κόρη του ήταν γνωστό στο Βαθύ της Ιθάκης. Όταν διαπίστωσε ότι ο άνθρωπος που του άρπαζε τη γυναίκα, θα έπαιρνε μακρυά του και την μονάκριβη κόρη του, τρελάθηκε. Πήγε και βρήκε τον 40χρονο στο ξενοδοχείο που διέμενε και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Ο 40χρονος, ήταν το μεγάλο ερωτικό πάθος της 42χρονης μητέρας, ήθελε να επιστρέψει στη Βρετανία, όπου διέμενε μόνιμα, μαζί με τη γυναίκα και την κόρη της.

Ο 54χρονος πατέρας και μετέπειτα δολοφόνος, δεν αντιδρούσε στην αποχώρηση της συζύγου του. Δεν μπορούσε, όμως, να διανοηθεί, ότι θα έχανε το παιδί του.

Στο σημείο αυτό χάνεται η λογική. Σε μία κοινωνία που «κρύβει» και «δεν φαντάζεται» ότι μπορεί να συμβεί το ακραίο, τελικά συνέβη το χειρότερο σενάριο. Τα ζευγάρια συζούν, κάνουν παιδιά και κάποιες φορές έρχονται σε διάσταση και χωρίζουν τους δρόμους τους. Όταν υπάρχουν παιδιά και θέματα επιμέλειας, η νομοθεσία προβλέπει κάθε περίπτωση, ακόμη και για πιθανή μετακίνηση του παιδιού σε άλλη χώρα.

Ο 54χρονος πατέρας, που διατηρούσε σούπερ μάρκετ στο νησί, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα στο παρελθόν.

«Ήταν αναπάντεχο αυτό που έγινε. Υπήρχαν κάποια προβλήματα από ότι ξέρω. Η γυναίκα του τού είχε πει ότι ήθελε να χωρίσουν και υπάρχει άλλος άντρας στη ζωή της. Με αυτόν είχε σχέση παλιά, πριν από δέκα χρόνια περίπου ίσως και παραπάνω. Ξέρω ότι δεν της αρνήθηκε να σηκωθεί να φύγει, αλλά εκείνη ήθελε να πάρει και το παιδί τους μαζί», λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του δράστη. Δολοφονία στα Μέγαρα: Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία! Τι λέει o κουμπάρος του θύματος;

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, το θύμα έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στο νησί από τη Βρετανία. Από τότε έμενε σε ξενοδοχείο στην περιοχή Βαθύ: «Ήρθε από την Αγγλία για να την πάρει μαζί με το παιδί να φύγουν. Ο 54χρονος πήγε εκεί, έγινε ένας διαπληκτισμός και έφυγε. Γύρισαν μαζί πίσω στο χωριό. Εκείνη κάποια στιγμή πήγε ξανά πίσω. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο, δεν το χωράει το μυαλό μας ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτή την πράξη. Το μεγάλο του πρόβλημα ήταν το παιδί. Δεν ήθελε να το αποχωριστεί με τίποτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες το 8χρονο κορίτσι βρίσκεται αυτή την ώρα μαζί με τη γιαγιά, τον παππού και την αδερφή του δράστη.

Έγκλημα πάθους στην Ιθάκη: Άνδρας σκότωσε 40χρονο γιατί νόμιζε ότι βγαίνει με την γυναίκα του!

Έγκλημα πάθους έχει συγκλονίσει το ήρεμο νησί του Ιονίου, την Ιθάκη. Ένας 54χρονος κάτοικος του νησιού, έδειρε μέχρι θανάτου έναν 40χρονο αλλοδαπό, γιατί νόμιζε ότι τον κεράτωνε η γυναίκα του μαζί του. Η δολοφονία του έχει ταρακουνήσει την αστυνομία και την τοπική κοινότητα!

Δείτε επίσης: Δολοφονία Τοπαλούδη: Τα πρόσωπα «κλειδιά» που θα καταθέσουν στη δίκη! (Video)

Ο 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την σύζυγό του, ηλικίας 42 ετών η οποία έχει επίσης συλληφθεί.

Ο καβγάς που έγινε το Σάββατο, άφησε το θύμα με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης στη συνέχεια έφυγε από την περιοχή και κατευθύνθηκε με ταξί σε χωριό στα βόρεια του νησιού που διαμένει.

Ο 54χρονος πίστευε ότι η 42χρονη, με την οποία είχε ένα παιδί ηλικίας επτά ετών, είχε σχέση από το παρελθόν με τον 40χρονο.

Ο άτυχος 40χρονος ο οποίος φέρεται να είχε φτάσει στην Ιθάκη πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 42χρονη έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο θύμα και τοω παράτησε γιατί μετά νόμις ότι κοιμόταν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης, υπόθεση θανατηφόρου σωματικής βλάβης σε βάρος 40χρονου αλλοδαπού στην Ιθάκη.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της πρόκλησης θανατηφόρου σωματικής βλάβης και της έκθεσης, σε βάρος 54χρονου ημεδαπού και 42χρονης αλλοδαπής, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα (17-11-2019) τις μεσημβρινές ώρες.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος, χθες (16.11.2019) το μεσημέρι, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 40χρονο, παρουσία της 42χρονης, τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η 42χρονη αλλοδαπή, βρήκε νεκρό τον 40χρονο, σήμερα (17.11.2019) το μεσημέρι σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ιθάκη και ενημέρωσε σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Ιθάκης και το αντίστοιχο Κέντρο Υγείας.

Ο 54χρονος και η 42χρονη με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share