Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Η Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου! Μια συγκλονιστική συνέντευξη! (Video)

Δείτε εδώ!

7 Οκτωβρίου 2019 14:36
Η Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε τη μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου! Μια συγκλονιστική συνέντευξη! (Video)

Μια συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στην εκπομπή της Ζήνα Κουτσελίνη! Η τραγική φιγούρα της μάνας μίλησε ανοιχτά για την τραγωδία που της "χτύπησε" την πόρτα και τον αγαπημένο της γιο!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη την ρώτησε για το πώς ξεκίνησαν όλα και για τους δυο ανθρώπους που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξαφάνιση και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου! Εκείνη της απάντησε ότι ο δράστης ήταν ένας μεγάλος θεατρίνος καθώς και η γυναίκα του! Μπήκανε στην ζωή τους για να προσεγγίσουν και τους δύο! Πρώτα όμως μπήκαν και προσέγγισαν την οικογένεια της αδερφής της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου!

Όταν ανέπτυξαν φιλικές σχέσεις με τον Μάριο και την μητέρα του το μυστικό τους ήταν να προσεγγίσουν πρώτα τον Μάριο με τρία κοινά χαρακτηριστικά: το αυτοκίνητο, το μπάρμπεκιου και την θρησκεία! Αυτές ήταν οι τρεις αγαπημένες συνήθειες του Μάριου! Ο δράστης φερόταν πολύ φιλικά σε εκείνον και πέρναγαν πάρα πολλές ώρες μαζί! Ο Μάριος εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του έβλεπε στο πρόσωπο του μια πατρική φιγούρα! Μάριος Παπαγεωργίου: Με πυροσβεστήρα τον χτύπησαν και έκαψαν την σορό του!

Επίσης, στην Μάνη που πήγαιναν κάθε καλοκαίρι πέρναγαν πάρα πολύ χρόνο μαζί! Στο σημείο αυτό καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η γιαγιά του Μάριου αφού θεωρούσε τους Μανιάτες καλούς και αξιόπιστους ανθρώπους κάτι που δεν ίσχυε στην περίπτωση τους! Επιπρόσθετα ήξεραν πόσα λεφτά ήξεραν να ζητήσουν! Για αυτό στους εκβιασμούς τους ήξεραν τι έπρεπε να μάθουν και από ποιον! Ένα λάθος της μητέρας του άτυχου νεαρού ήταν ότι δεν ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία εξαιτίας των εκβιασμών που δεχόταν!

Ο Μάριος ήταν ένα σύγχρονο παιδί όπως ισχυρίζεται η μητέρα του και πολύ ικανό να διαχειρίζεται πολλά πράγματα! Εκείνος διαχειριζόταν τα οικονομικά του ιατρείου καθώς και του σπιτιού του! Δούλευε πάρα πολλές ώρες στο ιατρείο ενώ ήταν φοιτητής αλλά παράλληλα έβρισκε χρόνο για να βλέπει τους φίλους του και να διασκεδάζει!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μάριος Παπαγεωργίου: Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο εγκέφαλος της δολοφονίας!

Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε ο 78χρονος «εγκέφαλος» της απαγωγής και, εν συνεχεία, της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργιού, καθώς το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.
Οι δικαστές του επέβαλαν ποινή ισόβιας κάθειρξης και 20 χρόνων κατά συγχώνευση για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή, απόπειρα εκβιασης και συμμορία. Αντιθέτως, το δικαστήριο αναγνώρισε το ελαφρυντικό του σύννομου πρότερου βίου στον κατηγορούμενο που έκανε τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη μητέρα του Μαριου, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης τριών χρόνων για απόπειρα εκβιασης με αναστολή.


Δίκη δολοφονίας Παπαγεωργίου: Ομόφωνα ένοχοι οι κατηγορούμενοι
Στους υπόλοιπους δύο κατηγορουμένους, οι δικαστές αποφάσισαν να μην τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό και επέβαλαν στον έναν εκ των δύο ποινή φυλακισης δύο χρόνων με αναστολή και στον άλλο ποινή τριών χρόνων εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εισαγγελεας της έδρας πρότεινε να σταλούν τα πρακτικά της δίκης στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για να ασκηθούν ποινικές διώξεις σε βάρος και άλλων προσώπων, αφού έκρινε ότι προέκυψαν ενδείξεις για συμμετοχή τους στο έγκλημα. Ειδικότερα, ζήτησε να ερευνηθεί εάν η σύζυγος και τα παιδιά του βασικού κατηγορούμενου αλλά και πέντε ακόμη πρόσωπα συμμετείχαν στην αρπαγή και τη δολοφονία του Μάριου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share