Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία: Ηρωίδα μάνα έκρυψε το βρέφος της στο μπάνιο λίγο πριν βρεθεί νεκρή από τον σύζυγό της!

Έδωσε την τελευταία πνοή της στο μωρό της!

7 Οκτωβρίου 2019 10:55
Οικογενειακή τραγωδία: Ηρωίδα μάνα έκρυψε το βρέφος της στο μπάνιο λίγο πριν βρεθεί νεκρή από τον σύζυγό της!

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε με μια ηρωίδα μάνα που έκρυψε το βρέφος της στο μπάνιο λίγο πριν βρεθεί νεκρή από τον σύζυγό της!

Η ιστορία της Τζέσικα Αρεντέιλ από την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο. Λίγο πριν ξεψυχήσει από την επίθεση με πυροβολισμούς του συντρόφου της, η Τζέσικα έκανε κάτι σημαντικό. Η Τζέσικα κατάφερε να κρύψει το μωρό της και να το σώσει από τη μανία του συζύγου της.

Η Τζέσικα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της. Αιτία ήταν φυσικά οι πυροβολισμοί του Άντουαν Ντέιβις. Μάλιστα, ο ίδιος μετά τη δολοφονία της Τζέσικα, αυτοπυρπολήθηκε. Η αστυνομία βρήκαν νεκρούς τους δύο συντρόφους, όμως, ανακάλυψαν την πράξη της Τσέζικα.

Η Τζέσικα είχε κρύψει στη λεκάνη της τουαλέτας του μπάνιου, την έξι μηνών κόρη της. Με αυτό τον τρόπο η Τζέσικα κατάφερε να σώσει την κόρη της από το μανιακό πατέρα της. Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγω πως ο Ντέιβις πάλευε με την κατάθλιψη, έπειτα από την στρατιωτική υπηρέτησή του στο Ιράκ.

Μάνα: Ο Ντέιβις αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα
Η μητέρα της Τζέσικα κάνει λόγω για συχνά ξεσπάσματα θυμού από την πλευρά του Ντέιβις. Επίσης, αναφορά γίνεται και για κατάχρηση αλκοόλ για τον σύζυγο της Τζέσικα. Οι αστυνομικές αρχές της Ατλάντα ανέφεραν πως την ημέρα της δολοφονίας της Τζέσικα, ο Ντέιβις ήταν μεθυσμένος.

Η Τζέσικα προσπάθησε να αντισταθεί με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ντέιβις ήταν τόσο αφοσιωμένος στο σκοπό του εκείνη την ώρα, που δεν έβλεπε τίποτα άλλο από το θάνατο της Τζέσικα. Το μόνο που δεν κατάφερε ήταν να σκοτώσει και την Κόμπι. Το μόνο που έπαθε η Κόμπι ήταν να παρουσιάσει υποθερμία. Κατά τα άλλα ήταν μια χαρά, γιατί φρόντισε γι’ αυτό, η μάνα της, λίγο πριν πεθάνει.

Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα σκότωσε το μωρό της επειδή δεν σταματούσε το κλάμα! (photos)

Μια νοσηλεύτρια μητέρα 35 ετών σκότωσε το μωρό της επειδή φοβόταν ότι θα ξυπνούσε τον άντρα της με το συνεχές της κλάμα. Σοκ! «Σατανική μητριά σκότωσε 8χρονο και τον έθαψε στο χωράφι! (Video)

Η Ντέολ, 35 ετών, κατηγορείται για την ανθρωποκτονία της εξάμηνης κόρης της. Η γυναίκα σκότωσε το παιδί στις 3 Απριλίου 2016.

Συνελήφθη μετά το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που έδειξε ότι το παιδί πέθανε από τραύματα στο κεφάλι. Φρίκη: Σατανίστρια νταντά στραγγάλισε μωρό έξι μηνών! «Ο Αντίχριστος υπάρχει και είμαι εγώ»! (photos)

Οι εισαγγελείς ισχυρίζονται ότι η Ντέολ «λύγισε» μετά από μέρες που η κόρη της έκλαιγε ενώ ο σύντροφός της κοιμόταν μετά από τις νυχτερινές βάρδιές του.

Ο δικαστής του High Court, είπε σήμερα ότι η Ντέολ είχε εργαστεί στο παρελθόν στην παιδική φροντίδα για 10 χρόνια. Τραγωδία: Μητέρα σκότωσε το παιδί της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Η Μπίκερσαφτ ανέφερε στο δικαστήριο: «Δεν υπάρχει καμία υπόδειξη ότι η εναγόμενη σκόπευε να σκοτώσει το παιδί της ή να της προκαλέσει πραγματικά σοβαρή βλάβη».

Είπε ότι την ημέρα του θανάτου, ο σύντροφός της κοιμόταν μετά από μια νυχτερινή βάρδια 12 ωρών, όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από την Ντέολ λίγο πριν τις 4:30 μ.μ. λέγοντάς της να «έρθει γρήγορα» καθώς υπήρξε κάτι κακό με το μωρό.

«Θα μπορούσα να πω από τη φωνή της ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Την είδα να κρατάει το μωρό και αυτό να μην κινείται», ανέφερε. Φρίκη: 27χρονη στραγγάλισε τα δύο της παιδιά και τα έκαψε!

Τα μάτια της ήταν ελαφρώς ανοιχτά, το χρώμα της δεν ήταν σωστό, το στόμα της ήταν ελαφρώς ανοικτό και στο πλάι.

Η αστυνομία έφτασε μέσα σε επτά λεπτά από την κλήση και τους είπαν ότι το μωρό ήταν στην κούνια ενώ η μητέρα της πήγε στην κουζίνα για να ετοιμάσει το γάλα.

Ερωτηθείσα από την αστυνομία τι συνέβη, η Ντέολ ισχυρίστηκε ότι το μωρό ήπιε το γάλα της κανονικά και είχε κοιμηθεί, αλλά όταν επέστρεψε από την κουζίνα, το μωρό δεν κουνιόταν. Άγριο έγκλημα! Μητέρα κλείδωσε τις κόρες της σε αυτοκίνητο και τις άφησε να πεθάνουν από την πείνα και τη δίψα! (Video)

Στο δικαστήριο ειπώθηκε πως στο νοσοκομείο προσπάθησαν να σώσουν το παιδί αλλά ήταν ήδη νεκρό.

Έτσι η ιατροδικαστική έκθεση έδωσε την απάντηση καθώς διαπιστώθηκαν τραύματα στο κεφάλι του μωρού.

Αν και η μητέρα αρχικά δεν συνελήφθη, τελικά μετά την νεκροψία, την συνέλαβαν. Η ίδια αρχικά υποστήριξε πως το παιδί επειδή ήταν πρόωρο πέθανε από κάτι παθολογικό.

Ωστόσο οι δικαστές επέμειναν πως η νεκροψία δείχνει ξεκάθαρα πως το παιδί πέθανε από χτυπήματα.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και η δίκη συνεχίζεται.

Σύγχρονη Μήδεια! Μητέρα έπνιξε τα παιδιά της! (photos)

Μια απίστευτη ιστορία ζωντάνεψε στις δικαστικές αίθουσες της Βρετανίας με πρωταγωνίστρια την 23χρονη Louise Porton. Φρίκη: Μητέρα σκότωσε τα παιδιά της γιατί τα βαρέθηκε

Σοκαρισμένο το δικαστήριο άκουσε την ιστορία της νεαρής η οποία βρέθηκε στο εδώλιο της κατηγορουμένης για την δολοφονία των δύο παιδιών της, της 3χρονης Lexi και της μόλις 17 μηνών Scarlett.

Ψύχραιμη η Luise εξήγησε στη δικαστική αίθουσα τα όσα είχαν γίνει και εν τέλει οδήγησαν στην ισόβια καταδίκη της με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 32 ετών. Τραγική φιγούρα ο πατέρας των κοριτσιών ο οποίος σοκαρισμένος προσπαθούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί.

Τα δύο κοριτσάκια δολοφονήθηκαν με διαφορά 15 ημερών. Πρώτα η 3χρονη και μετά η 17 μηνών. Οι διασώστες που εκλήθησαν διαπίστωσαν τον θάνατο της πρώτης στο σπίτι της οικογένειας ενώ το μωρό κατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Ο θάνατος των δύο κοριτσιών σήμανε συναγερμό στις αρχές της πόλης και μετά από έρευνα συνέλαβαν την Porton για την δολοφονία τους.

Τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου 2018 η Porton κάλεσε ασθενοφόρο υποστηρίζοντας πως βρήκε την κόρη της Lexi νεκρή στο κρεβάτι της. Δυο εβδομάδες αργότερα κάλεσε ασθενοφόρο ενώ ήταν στο αυτοκίνητο με την μικρή Scarlett υποστηρίζοντας πως το μωρό αρρώστησε και πήγαιναν στο νοσοκομείο.

Και τα δύο παιδιά υπεβλήθησαν σε νεκροτομή με τους γιατρούς να μην εντοπίζουν φυσικά αίτια θανάτου αλλά αντίθετα να διαπιστώνουν πως πέθαναν από ασφυξία.

Η Porton αρνήθηκε τις κατηγορίες τα στοιχεία όμως έδειξαν πως είχε αποπειραθεί να σκοτώσει την μεγάλη της κόρη τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν.

Τα συγκλονιστικά στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία όμως δείχνουν πως η σύγχρονη Μήδεια είχε ως προτεραιότητα την σεξουαλική της ζωή: Όταν η Lexi, περίπου μια βδομάδα πριν την δολοφονία της βρισκόταν στο νοσοκομεία, η Porton έβγαζε φωτογραφίες στις τουαλέτες topless και κανόνιζε ερωτικά ραντεβού έναντι αμοιβής με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει σε ιστότοπο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share