Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Βρέθηκαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα! (photo)

Αποτρόπαιο!

24 Σεπτεμβρίου 2019 09:31
Φρίκη! Βρέθηκαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα! (photo)

Τρόμος στο Μεξικό στην πόλη Tala, της επαρχίας Jalisco, καθώς οι κάτοικοι ανακάλυψαν 17 σακούλες σκουπιδιών με ακρωτηριασμένα πτώματα. Φρίκη: Εντοπίστηκαν 19 πτώματα! Κάποια από αυτά είναι διαμελισμένα!

Οι αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο στον πόλεμο των καρτέλ ναρκωτικών, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει τέλος.

Στο σημείο έσπευσαν και ειδικοί ιατροδικαστές, οι οποίοι ανέφεραν πως ο θάνατος των άτυχων ανθρώπων ήταν εντός 24 ωρών.

Αυτό που προκαλεί φρίκη είναι το γεγονός πως οι Αρχές δεν είναι σε θέση να πουν πόσα πτώματα υπάρχουν σε κάθε σακούλα αλλά και το φύλο τους.

Ο εισαγγελέας του Jalisco, Geraldo Octavio Solis Gomez, δήλωσε στα μεξικανικά Μέσα πως ενδέχεται να υπάρχουν ακόμη περισσότερες σακούλες διασκορπισμένες στην περιοχή, καθώς αυτή είναι μια πρακτική που συνηθίζουν τα καρτέλ ώστε οι αντίπαλοί τους να λάβουν το... μήνυμα.

Η μαζική δολοφονία πιθανότατα να σχετίζεται με τον πόλεμο που έχει ανοίξει το καρτέλ Jalisco New Generation με την Nueva Plaza.

Πριν από λίγες ημέρες, οι αστυνομικοί εντόπισαν 29 πτώματα σε περισσότερες από 100 πλαστικές σακούλες στην περιοχή Zapopan, επίσης στην επαρχία του Jalisco.

Συρία: 200 πτώματα σε ομαδικό τάφο - 5 εκ των οποίων θύματα τζιχαντιστών!

Ομαδικός τάφος με περίπου 200 πτώματα, μεταξύ των οποίων ανθρώπων που φαίνεται ότι εκτελέστηκαν, βρέθηκε κοντά στην Ράκα, την πρώην «πρωτεύουσα» του Ισλαμικού Κράτους στη βόρεια Συρία, δήλωσαν οι τοπικές αρχές και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Πέντε από τους νεκρούς που βρέθηκαν στον ομαδικό τάφο ήταν ντυμένοι με πορτοκαλί φόρμες, τις οποίες φορούσαν ορισμένες φορές οι όμηροι των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, σύμφωνα με τον τοπικό αξιωματούχο Γιάσερ αλ Χάμις και την μη κυβερνητική οργάνωση.

Ανατριχιαστική ανακάλυψη: Τα πτώματα συνεχίζουν να κινούνται επί έναν χρόνο! (Video)

Μια μακάβρια και ανατριχιαστική ανακάλυψη έκαναν ερευνητές σε μια «φάρμα ανθρωπίνων πτωμάτων» καθώς ανακάλυψαν ότι τα πτώματα κινούνται «αρκετά» κατά τη διαδικασία της αποσύνθεσης. Το "Άνθος των Πτωμάτων" είναι το πιο ωραίο λουλούδι στον κόσμο!

Η αυστραλιανή ομάδα Facility for Taphonomic Experimental Research (AFTER) έκανε την ανακάλυψη, που είναι πιθανό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο διερευνάται η σκηνή θανάτου σε ένα έγκλημα καθώς μέχρι πρότινος, οι ερευνητές πίστευαν ότι η στάση ενός πτώματος έλεγε πολλά για τον τρόπο που πέθανε το συγκεκριμένο άτομο, εκτός κι αν είχε μετακινηθεί μετά τον θάνατό του.

Οι έρευνες έγιναν σε ειδικό χώρο, μια «φάρμα ανθρώπινων σωμάτων» που δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια σε μυστική τοποθεσία έξω από το Σίδνεϊ προκειμένου να μελετηθεί το πώς γίνεται η αποσύνθεση των ανθρώπινων σωμάτων σε διαφορετικές συνθήκες.

Η ερευνήτρια Άλισον Γουίλσον χρησιμοποίησε κάμερες time lapse για να μελετήσει ένα πτώμα που αποσυντίθενται για 17 μήνες. Η κάμερα τραβούσε ένα στιγμιότυπο κάθε μισή ώρα δίνοντας στους ερευνητές σαφή ένδειξη της διαδικασίας αποσύνθεσης.

Τι έδειξε η κάμερα

«Αυτό που βρήκαμε όταν πως τα χέρια είχαν μετακινηθεί αισθητά. Μάλιστα, τα χέρια που βρίσκονταν δίπλα στο σώμα κατέληξαν στο πλάι του σώματος» δήλωσε η Γουίλσον στο ABC News. Μάλιστα, σε κάποια περίπτωση, τα χέρια επέστρεψαν ξανά στην αρχική τους θέση δίπλα στο σώμα.

Όπως είπε, η ανακάλυψή τους αυτή όχι μόνο βοηθά στις έρευνες στις σκηνές εγκλημάτων, αλλά δίνει επίσης στο θύμα την ευκαιρία να «πει την τελευταία του ιστορία».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share